Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ρίσκο για τον Δικέφαλο η περίπτωση του Μίσιτς
| 2019-01-11 18:10:00

Τεράστιο ρίσκο: Φέρνει παίκτη ο ΠΑΟΚ με 73 λεπτά φέτος - Πότε έκανε «όργια» - Αυτός το «τρέχει»

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τεράστιο ρίσκο: Φέρνει παίκτη ο ΠΑΟΚ με 73 λεπτά φέτος - Πότε έκανε «όργια» - Αυτός το «τρέχει»

Μεταγραφή-έκπληξη στην Τούμπα. Όλο το απίθανο παρασκήνιο.

ΠΑΟΚ: Τελικά, υπάρχει… ζωή και πέραν του «αντί-Πρίγιοβιτς» στον ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάμε, πως μέχρι να προκύψει η αναγκαιότητα για την κάλυψη του κενού που άφησε στην επίθεση ο Σέρβος φουνταριστός, η βασική μεταγραφική προτεραιότητα των Κυπελλούχων ήταν ένας μέσος, για να καλυφθεί η απώλεια του τραυματία Βέρνμπλουμ.

Και όπως φαίνεται, υπάρχει τελικά δραστηριότητα και στο συγκεκριμένο μέτωπο. Η πορτογαλική O’ Jogo λοιπόν έδωσε συνέχεια στο σημερινό της φύλλο στο (από το καλοκαίρι) φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Γιόζιπ Μίσιτς, τον 25χρονο Κροάτη μέσο, για τον οποίο όπως αναφέρεται, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει καταθέσει πρόταση δανεισμού του ως το τέλος της σεζόν, με option αγοράς.

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, επιβεβαιώνεται και αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε, όπως και το ότι ο Μίσιτς δεν υπολογίζεται από τα «λιοντάρια», αδυνατώντας να βρει χρόνο συμμετοχής από τον περασμένο Γενάρη που μετακόμισε στη Λισαβόνα από την Ριέκα. Το εντυπωσιακό όμως και προφανώς αξιοσημείωτο είναι η αγωνιστική του απραξία.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει έτοιμο, «ψημένο» παίκτη, για να μπορέσει να δώσει άμεσα λύσεις. Ο Μίσιτς φέτος έχει παίξει όλα κι όλα 73 λεπτά! Τελευταία του (και μοναδική) παρουσία του ως βασικός καταγράφηκε στις 18 Αυγούστου, έκτοτε μετράει δύο παρουσίες ως αλλαγή, με την τελευταία πριν δύο μήνες (11/11), όταν και μπήκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την Τσάβες.

Εύλογα τα ερωτηματικά, προφανώς δεν απαντώνται  μόνο από την πρότερη εξαιρετική ομολογουμένως θητεία του στο κροατικό πρωτάθλημα, απ’ όπου φυσιολογικά τον γνωρίζει από πρώτο χέρι ο νυν αθλητικός διευθυντής του «δικεφάλου του Βορρά», Μάρκο Μπράνκο, έχοντας διατελέσει άλλωστε σε αντίστοιχο πόστο στην Χάιντουκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ασύλληπτο: Αυτόν «κλέβει» ο Μαρινάκης από τον Σαββίδη - Θα είναι η «αρπαγή» του αιώνα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags