Facebook Pixel Πέδρο Ενρίκε – ΠΑΟΚ: Ο Βραζιλιάνος έρχεται, ένας εκ των Ουάρντα ή Ελ Καντουρί φέυγει
| 2019-01-11 21:30:00

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ – Αυτόν «διώχνει» ο Ενρίκε – Νέο «μπαμ» στην Τούμπα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ – Αυτόν «διώχνει» ο Ενρίκε – Νέο «μπαμ» στην Τούμπα!

Μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ. ΤΙ αποφάσισε ο Λουτσέσκου.

Πέδρο Ενρίκε – ΠΑΟΚ: Τον αντι-Πρίγιοβιτς περιμένουν στον ΠΑΟΚ, ωστόσο μεταγραφή εξτρέμ έσκασε ξαφνικά το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο Γιώργος Σαββίδης μέσω Instagram και με μία φωτογραφία του από το γκολ στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, ανακοίνωσε την επιστροφή του Πέδρο Ενρίκε, ο οποίος ήταν δανεικός στην Αστάνα.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έκανε μία τρομερή σεζόν και κατέκτησε το πρωτάθλημα Καζακστάν και εδώ και μέρες σε επαφή του με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, είχε εκφράσει την επιθυμία του να γυρίσει στην Τούμπα και όχι να φύγει πάλι δανεικός.



Η περίπτωσή του εξετάστηκε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και προφανώς για να προχωράει, ο Ρουμάνος κόουτς έδωσε τη συγκατάθεσή του και πλέον θα έχει ένα ακόμα πολύ δυνατό «όπλο» στο ρόστερ του.

Η επικείμενη πάντως άφιξη του Ενρίκε στην Θεσσαλονίκη, αναμένεται να φέρει σημαντικές αλλαγές στον ΠΑΟΚ, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως η προσθήκη του Βραζιλιάνου στο ρόστερ, θα συνδυαστεί με μία δυνατή αποχώρηση!

Ο Ενρίκε γυρίζει για να βοηθήσει στα εξτρέμ και οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Αμρ Ουάρντα και Ομάρ Ελ Καντουρί, για τους οποίους υπήρχαν μνηστήρες. Για τον Αιγύπτιο υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από την Τουρκία, με τελευταία την Φενέρ να κάνει κρούση για τον δανεισμό του, ενώ για τον Μαροκινό υπήρχαν δημοσιεύματα ότι βρίσκεται στο στόχαστρο ιταλικών συλλόγων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρέχουν οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ για τον αντι-Πρίγιοβιτς! Τι συνέβη με τον Μπεργκ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags