Facebook Pixel Ολυμπιακός: Διπλό «μπαμ» - Έρχεται 34χρονος; - Ποιοι είναι τα φαβορί - Ταξίδι-φωτιά από Μαρινάκη
| 2019-01-12 10:43:00

Διπλό «μπαμ» στο λιμάνι - Έρχεται 34χρονος; - Ποιοι είναι τα φαβορί - Ταξίδι-φωτιά από Μαρινάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
Διπλό «μπαμ» στο λιμάνι - Έρχεται 34χρονος; - Ποιοι είναι τα φαβορί - Ταξίδι-φωτιά από Μαρινάκη

Τσίτα τα γκάζια στον Ολυμπιακό. Διαβάστε ρεπορτάζ με ονόματα.

Ολυμπιακός - Bαγγέλης Μαρινάκης: Το… σαφάρι και η παρέλαση ονομάτων για τις επικείμενες μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού, συνεχίζεται. Τη δεδομένη στιγμή η προσθήκη που… καίει τους «ερυθρόλευκους» είναι αυτή του τερματοφύλακα.

Αυτό που αναζητάται είναι ένας έμπειρος, ο οποίος θα μπορεί να δώσει λύσεις και ανάσες στον Ζοσέ Σα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έχει φιλοδοξίες να γίνει αυτός βασικός και συνεπώς δεν θα… μανουριάζει (όπως για παράδειγμα ο Γιαννιώτης) μένοντας στον πάγκο.

Στην ονοματολογία προστέθηκε σήμερα ο 34χρονος Εντίν Γιακούποβιτς, ο γνωστός μας από το προ (κοντά) δεκαετίας πέρασμα από του από Ολυμπιακό Βόλου και Αρη Ελβετός κίπερ. Πλέον, ανήκει στη Λέστερ, δεν έχει χρόνο συμμετοχής, ικανοποιεί τα χαρακτηριστικά που θέλουν οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων».

Κάτι που δεν μοιάζει να συμβαίνει για περιπτώσεις τύπου Αθανασιάδη (του τερματοφύλακα που παίζει στον Αστέρα Τρίπολης), Κυριακίδη (του Παναιτωλικού, αφού ο διεθνής πορτιέρο σίγουρα θα επιθυμούσε να έχει ενεργό ρόλο όπου και αν αγωνίζονταν), με τον Μάτιτς Κότνικ να παραμένει η βασική εναλλακτική επιλογή (και πιθανότατα η μόνη) εντός των συνόρων.

Οσο για τον εξτρέμ; Σύμφωνα με τα σημερινά δημοσιεύματα, προβάδισμα έχουν πάρει εδώ δύο Πορτογάλοι: ο Ζιλ Ντίας της Νότιγχαμ Φόρεστ και ο Χιλντεμπέρτο της Σετούμπαλ.

Να επισημάνουμε απλώς, πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης εδώ και δύο μέρες (τουλάχιστον) βρίσκεται στην Αγγλία, προκειμένου να διευθετήσει τόσο το θέμα της κοινής συναινέσει λύσης συμβολαίου του Αϊτόρ Καράνκα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ όσο και την αναζήτηση του διαδόχου του, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τα όποια deals που συνδέουν Ολυμπιακό και Φόρεστ, αλλά και τους στόχους του Ολυμπιακού που προέρχονται από την Αγγλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απρόσμενο νέο για Σολδάνο στον Ολυμπιακό - Πληροφορία-φωτιά από το Ρέντη - «Τρελαίνεται» ο Μαρτίνς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags