Facebook Pixel Ολυμπιακός - Φώτης Ιωαννίδης: Ποιος Φορτούνης; Αυτός τρέλανε τον Ολυμπιακό - «Χόρεψε» Σισέ - Μάχη με ΠΑΟΚ;
| 2019-01-13 19:30:00

Ποιος Φορτούνης; Αυτός τρέλανε τον Ολυμπιακό - Είναι ταλεντάρα - «Χόρεψε» Σισέ - Μάχη με ΠΑΟΚ;

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος Φορτούνης; Αυτός τρέλανε τον Ολυμπιακό - Είναι ταλεντάρα - «Χόρεψε» Σισέ - Μάχη με ΠΑΟΚ;

Βγάζει μάτια ο μικρός του Λεβαδειακού. Θα τους βάλει να «πλακωθούν»;

Φώτης Ιωαννίδης: Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 2-0 του Λεβαδειακού, σε ένα ματς που ήταν πολύ καλύτερος από τον αντίπαλό του και θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα γκολ.

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής, καθώς λίγοι παίκτες του Λεβαδειακού μπόρεσαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Ειδικά ο κορυφαίος του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, έμοιαζε να κάνει ό,τι θέλει κόντρα στους αντιπάλους του, ενώ και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ωστόσο, υπήρξε ένας παίκτης του Λεβαδειακού που άρεσε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ενισχύοντας την ήδη πολύ καλή εντύπωση που είχαν σχηματίσει γι' αυτόν.

Ο λόγος για τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος ξεχώρισε από τους Βοιωτούς και ανέβασε ακόμα περισσότερο τις μετοχές του. Άλλωστε, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν «τσεκάρει» το νεαρό άσο και στην πρόσφατη αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον ΠΑΟΚ, έχοντας αποκομίσει πολύ θετική άποψη για τον ταλαντούχο παίκτη.

Σήμερα ο 19χρονος άσος ήταν δραστήριος, έφτασε κοντά στο γκολ με ωραία ενέργεια στο 61’, «χόρεψε» σε μία φάση τον Παπ Αμπού Σισε και γενικότερα δικαιολόγησε τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του.

Ο Ιωαννίδης θεωρείται μεγάλο ταλέντο, ενώ παρουσιάζει ενδιαφέρον το γεγονός ότι τον παίκτη παρακολουθεί στενά και ο ΠΑΟΚ. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να έχουμε… μάχη για τον ταλαντούχο φορ στο μέλλον, εάν συνεχίσει να παρουσιάζει τέτοια δείγματα γραφής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τώρα - Πρόταση για τον παικταρά του Ολυμπιακού - Είναι τρελά τα λεφτά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags