Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Μπουζούκης: Σαρώνει και «παραμιλάει» η Ευρώπη - Έτσι παίρνει τη μεταγραφάρα
| 2019-01-13 21:57:00

Είναι ο ηγέτης του ΠΑΟ - «Παραμιλάει» η Ευρώπη - «Ματ» Νταμπίζα - Μεταγραφή που θα γράψει ιστορία

του Νίκου Στεργίου
Είναι ο ηγέτης του ΠΑΟ - «Παραμιλάει» η Ευρώπη - «Ματ» Νταμπίζα - Μεταγραφή που θα γράψει ιστορία

Ταλέντο από τα λίγα στην Ελλάδα. Τράβηξε πάλι όλα τα βλέμματα.

Γιάννης Μπουζούκης: Ο Παναθηναϊκός άγγιξε μία ακόμα μεγάλη νίκη με ανατροπή στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στην Ξάνθη, ωστόσο το πέναλτι του Μαυρομάτη στο 94', του στέρησε την ευκαιρία να πάρει τρεις ακόμα βαθμούς (2-2).

Οι Πράσινοι παρότι δεν ξεκίνησαν καλά και βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ από το 19', βρήκαν τη δύναμη όχι μόνο να ανατρέψουν το σκορ, αλλά και να παίξουν κυριαρχικό ποδόσφαιρο απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα. Το Τριφύλλι με τον Γιάννη Μπουζούκη να κάνει άλλη μία ματσάρα και μάλιστα να βρίσκει και δίχτυα για το 1-1, κατάφερε να γυρίσει τούμπα το ματς στο 68’ και στη συνέχεια να χάσει κι άλλες ευκαιρίες για να καθαρίσει το παιχνίδι.

Ο Μπουζούκης για ακόμα ένα παιχνίδι απέδειξε πως διαθέτει σπάνιο ταλέντο και ότι μπορεί, παρά το νεαρό της ηλικίας του, να κουβαλήσει στις πλάτες του την ομάδα. Ο 20χρονος χαφ δε… μάσησε, πήρε προσπάθειες, ταλαιπώρησε την άμυνα της Ξάνθης και μάλιστα βρήκε και δίχτυα με ένα εξαιρετικό σουτ.



Η νέα φοβερή του εμφάνιση δικαιολόγησε απόλυτα τον τεράστιο ντόρο που γίνεται από την αρχή της χρονιάς γύρω από το όνομά του, αλλά και το ενδιαφέρον ξένων ομάδων για την απόκτησή του. Στο Τριφύλλι, άλλωστε, γνωρίζουν πολύ καλά πως υπάρχουν ομάδες που τον… τσεκάρουν από όλη την Ευρώπη και γι' αυτό πρόθεση του Νίκου Νταμπίζα είναι να τον «δέσει» άμεσα με νέο συμβόλαιο με υψηλότατη ρήτρα.

Πρόκειται για έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του Παναθηναϊκού και ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα της Ελλάδας και δεν αποκλείεται η μεταγραφή του τα επόμενα χρόνια, να… γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Mεταγραφή-βόμβα από ΠΑΟΚ - «Χτυπάει» διεθνή Έλληνα άσο - Πρώην του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags