Facebook Pixel Ολυμπιακός - Στέφεν Εουστάκιο: «Καψούρα» Μαρτίνς - Παίζει σε θέση-έκπληξη - Αδιανόητα λεφτά
| 2019-01-14 10:13:00

Απίστευτο ταλέντο για Ολυμπιακό - Παίζει σε θέση-έκπληξη - «Καψούρα» Μαρτίνς - Αδιανόητα λεφτά

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο ταλέντο για Ολυμπιακό - Παίζει σε θέση-έκπληξη - «Καψούρα» Μαρτίνς - Αδιανόητα λεφτά

Έκαναν κρούση οι Πειραιώτες. Δείτε τον σε δράση. 

Ολυμπιακός - Στέφεν Εουστάκιο: Τον Δεκέμβριο συντηρήθηκε το όνομά του στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ. Από τις πλέον «ψαγμένες» επιλογές scouting, αφού μιλάμε για έναν 22χρονο χαφ, ο οποίος αγωνίζεται στην τελευταία του πορτογαλικού πρωταθλήματος, Τσάβες, κάνοντας ουσιαστικά την πρώτη του, πλήρη, σεζόν στα «σαλόνια» της Πορτογαλίας.

Και όμως, ο Πορτογάλος μέσος είναι από τα πλέον «καυτά» ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι της χώρας του. Στο στόχαστρο όλων των «μεγάλων» της χώρας, με τον Ολυμπιακό προφανώς να ρωτάει -προ μηνός και κάτι παραπάνω- για το στάτους του. Η απάντηση μάλλον δεν ήταν ευνοϊκή, αφού τότε, όπως χαρακτηριστικά μεταφέρθηκε στο sportdog, η Τσάβες εξέταζε κρούσεις από ομάδες εκτός Πορτογαλίας, ομάδων που οι προσφορές τους ήταν απλησίαστες ακόμη και για τους «μεγάλους» της ιβηρικής χώρας.

Απάντηση που προφανώς δεν άφηνε πολλά περιθώρια ελπίδας στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι δεν έκαναν τίποτα περισσότερο, σε μια θέση πάντως, που έτσι κι αλλιώς δεν «καίγονταν» για άμεση ενίσχυση. Η ποιότητα όμως και η δυναμική του παίκτη είναι τέτοια που δικαιολόγησε μια (τουλάχιστον) κρούση, αφού πρόκειται για μια περίπτωση που ο Πέδρο Μαρτίνς θερμά έχει εισηγηθεί.

Σήμερα φτάνουμε ουσιαστικά στο μέσο της μεταγραφικής περιόδου και ο Στέφεν Εουστάκιο παραμένει στην Τσάβες. Ισως γι’ αυτό λοιπόν χτες κυκλοφόρησε από την Πορτογαλία ένα σενάριο που επισημαίνει το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων». Αγνωστο αν δημοσιοποιήθηκε από μια νέα κρούση του Ολυμπιακού (δύσκολο), μοιάζει δύσκολο να έχουν αλλάξει και τα δεδομένα, τουλάχιστον ως προς τους ενδιαφερόμενους, για τον 22χρονο Πορτογάλο.

Ακόμη  και έτσι πάντως να είναι, η Τσάβες δεν πρόκειται να τον... χαρίσει, αφού έχοντας συμβόλαιο μαζί του ως το 2022, προσδοκά σε μια επικερδέστατη πώληση του, μοιραία προκαλώντας το ανάλογο «παζάρι» για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την τιμή του. Τιμή, που επαναλαμβάνουμε, όπως μεταφέρθηκε στο Sportdog από την Πορτογαλία, είναι «τσουχτερή» ακόμη και για τους εκεί «μεγάλους»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Τρελάθηκε» ο Μαρινάκης - «Χτυπάει» πρώην μεγάλο άσο του ΠΑΟ - Χωρίς ομάδα, ήταν στην Κίνα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags