Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αμρ Ουάρντα: Αδιανόητο αυτό που έκανε πάλι - Γι' αυτό τα τίναξε όλα - Οριστικό «τέλος» - Εκεί υπογράφει
| 2019-01-14 11:34:00

Αδιανόητο αυτό που έκανε πάλι ο Ουάρντα - Γι' αυτό τα τίναξε όλα - Οριστικό «τέλος» - Εκεί υπογράφει

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αδιανόητο αυτό που έκανε πάλι ο Ουάρντα - Γι' αυτό τα τίναξε όλα - Οριστικό «τέλος» - Εκεί υπογράφει

Τρομερές εξελίξεις με τον Αιγύπτιο άσο. Νέες «καυτές» πληροφορίες.

ΠΑΟΚ - Αμρ Ουάρντα: Χτες τα γράφαμε. Εννοείται πως οτιδήποτε σχετικό με τον Αιγύπτιο δεν αποτελεί και συγκλονιστική αποκάλυψη. Πασίγνωστο το ιδιαίτερα επιβαρυμένο εξωαγωνιστικό (και όχι μόνο) παρελθόν του, συνεχώς δοκίμαζε τις αντοχές και τα όρια των ανθρώπων του Δικεφάλου.

Πήρε όμως αλλεπάλληλα συγχωροχάρτια, ξεπερνώντας πολλούς «κάβους». Ε, ο χτεσινός, μοιάζει να είναι και αυτός που θα οδηγήσει στο οριστικό… ναυάγιο της σχέσης του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο έτσι κι αλλιώς ευερέθιστος Αμρ Ουάρντα είχε φυσικά γνώση της προαναγγελθείσας επιστροφής στη Θεσσαλονίκη του Πέδρο Ενρίκε και φυσικά επηρεάστηκε πολύ από τη φημολογία που τον ήθελε μεταξύ των υποψηφίων για αποχώρηση επειδή, απλώς, τα… κουκιά στις θέσεις ξένων του ΠΑΟΚ (με την άφιξη του Βραζιλιάνου) δεν έβγαιναν.

Και έτσι, είτε ο Αιγύπτιος είτε ο (πολύ δύσκολος ακόμη στο να δεχτεί το οτιδήποτε) Χατσερίντι θα έπρεπε να αποχωρήσουν. Ο πρώτος επηρεάστηκε, έτσι κι αλλιώς είχε προκαλέσει αρκετά τους ιθύνοντες των Ασπρόμαυρων με τα αλλεπάλληλα ποσταρίσματα του σε διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες, ποσταρίσματα που οι άνθρωποι των Κυπελλούχων Ελλάδας θεωρούσαν ενδεικτικά της ψυχοσύνθεσης του Αιγύπτιου, ο οποίος ό,τι κι αν άκουγε ή διάβαζε που τον συνέδεε με ομάδα εξωτερικού, πήγαινε και πόσταρε, έκανε likes, γενικά προσπαθούσε να προκαλέσει «ντόρο», ενώ στην πραγματικότητα δεν υπήρχε απολύτως τίποτα.

Σε αυτό το πλαίσιο, ήρθε και το χτεσινό ματς στην Τρίπολη. Δεν έπαιξε, το θεώρησε ως ένα ακόμη δείγμα πως δεν υπολογίζεται και έτσι, ζήτησε άδεια για να μην επιστρέψει με την αποστολή στη Θεσσαλονίκη και να μείνει στην Αθήνα. Αδεια που του χορηγήθηκε και ουσιαστικά σηματοδοτεί και την τελευταία (;) πράξη της σχέσης των δύο πλευρών.

Αν το «γυρίσει» και τώρα ο Αιγύπτιος, πραγματικά θα συνιστά τεράστια έκπληξη. Και όπως επισημαίναμε και χτες, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, πιθανότερος προορισμός του δεν είναι κάποια ομάδα του εξωτερικού (αυτές, όπως χαρακτηριστικά έλεγαν άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι στη… φαντασία του Ουάρντα),  αλλά ο Ατρόμητος. Για να δούμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέος Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ - Τρελάθηκε ο Ιβάν, φοβερή ρήτρα 7 εκατομμύρια - Δε φαντάζεσαι για ποιον

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags