Facebook Pixel Άρης – Λαμία: 1-0 με γκολ Ματίγια στο 92’
| 2019-01-14 20:57:00

Ματίγια… ο θεός του Άρη – Απίστευτη νίκη στο 92’ κόντρα στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ματίγια… ο θεός του Άρη – Απίστευτη νίκη στο 92’ κόντρα στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)

Λύτρωση στο φινάλε και επιτέλους τρίποντο με σκορ 1-0.

Άρης – Λαμία: Μία απίστευτη νίκη πανηγύρισαν οι Κίτρινοι, με τον Ματίγια να πετυχαίνει το χρυσό γκολ της αναμέτρησης στο 92’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η σημερινή νίκη με 1-0 ήταν η πρώτη για τον Άρη μετά από τρεις αγωνιστικές, καθώς το προηγούμενο τρίποντο ήταν και πάλι στις καθυστερήσεις στο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη με σκορ 2-1 και τον ανέβασε στην βαθμολογία, καθώς μετά από 15 αγωνιστικές έχει 22 βαθμούς και είναι στην έκτη θέση μαζί με τον Παναιτωλικό.

Από την πλευρά της η Λαμία παρέμεινε στην 14η θέση με 10 βαθμούς και παρά την καλή εμφάνισή της, πάλι δεν πήρε κάτι από το ματς και κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, αφού βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς η αγωνιστική απραξία του Άρη (χωρίς ματς για ένα μήνα!) προφανώς και εμπόδισε τους παίκτες του Σάββα Παντελίδη να αποδώσουν βάσει της ποιότητάς τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι από νωρίς είχαν «δέσει» την άμυνά τους και προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα.



Η πρώτη καλή στιγμή για τους Κίτρινους σημειώθηκε στο 11’, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Ματίγια ο Δεληζήσης πήρε την κεφαλιά αλλά ο Σαράνοφ μπλόκαρε, ενώ ο πορτιέρε της Λαμίας τέσσερα λεπτά αργότερα απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Βέλεθ επίσης μετά από κόρνερ. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του ματς έπεσε πάρα πολύ, οι Κίτρινοι κυκλοφορούσαν την μπάλα, αλλά δεν δημιουργούσαν φάσεις και έτσι το ημίχρονο έκλεισε χωρίς κάτι άλλο σπουδαίο.

Ανάλογη ήταν όμως η εικόνα του ματς και στο δεύτερο 45λεπτο, με τους φιλοξενούμενους να… σπάνε τη μονοτονία στο 57’, όταν ο Μπερτόλιο στην πρώτη ευκαιρία της Λαμίας στο παιχνίδι προσπάθησε να σκοράρει με δυνατό σουτ, αλλά ο Κουέστα είπε «όχι» με διπλή προσπάθεια!

Με τον χρόνο να κυλάει, ο Άρης ανέβασε στροφές και πίεζε, ωστόσο παράλληλα άφηνε και χώρους στα μετόπισθεν, που παραλίγο να εκμεταλλευτεί στο 64’ και πάλι ο Μπρτόλιο, αλλά ο Κουέστα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ και κράτησε το μηδέν.

Στο τελευταίο τέταρτο ωστόσο παρακολουθήσαμε έναν μονόλογο των Κίτρινων, οι οποίοι στο 79’ προειδοποίησαν, όταν ο Γιουνές έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στο 92’ ήρθε και το γκολ της λύτρωσης. Ο Ματίγια από πλάγια αριστερά εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε από όλους, αιφνιδίασε τον Σαράνοφ και κατέληξε στο πλεκτό για το τελικό 1-0!

 



Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Βέλεθ, Ιντζόγλου, Ματίγια, Μαρτίνες (63’ Γιουνές), Μπρούνο Γκάμα (13’ Μενέντεζ, 85’ Παυλίδης), Ματέο Γκαρσία, Ντιγκινί

Λαμίας (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βάντερσον, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέγιο, Πλιάτσικας, Δημούτσος, Πεχαράνο, Τομάς (64’ Επστάιν), Καραμάνος (85’ Ασίγκμπα), Μπερτόλιο (90’ Σκόνδρας), Μπαράλες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags