Facebook Pixel ΠΑΟΚ: «Μόνο με αυτοκτονία - Έχει ευνοηθεί κιόλας - Ποιος Ολυμπιακός; Η ΑΕΚ θα...»
| 2019-01-15 11:05:00

«Μόνο με αυτοκτονία - Έχει ευνοηθεί κιόλας - Δεν μπορεί ο Άκπομ - Ποιος Ολυμπιακός; Η ΑΕΚ θα...»

του Γιώργου Κτενά
«Μόνο με αυτοκτονία - Έχει ευνοηθεί κιόλας - Δεν μπορεί ο Άκπομ - Ποιος Ολυμπιακός; Η ΑΕΚ θα...»

«Να ευχαριστεί τον Θεό που έχει τον....». Aτάκες-φωτιά στο sportdog.

Την ανάγκη απόκτησης ενός επιθετικού που θα έρθει και θα σκοράρει άμεσα με τη συχνότητα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχει ο ΠΑΟΚ, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Γιώργος Μπούζος.

Ο διευθυντής του Metropolis 95,5 σχολίασε ακόμα ότι ο Άκπομ δεν είναι αυτός ο παίκτης, ενώ πιθανότατα και ο Μάρκους Μπεργκ (αν έρθει) να μην μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα.

Αναφέρθηκε στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Τρίπολης, στη διαιτησία του αγώνα, αλλά και στο νέο θέμα που έχει προκύψει με τον Αμρ Ουάρντα.

Τέλος, σημείωσε ότι ο Δικέφαλος θα χάσει το πρωτάθλημα μόνο αν αυτοκτονήσει, ενώ αποκάλυψε ότι δεν θεωρεί διεκδικητή του τίτλου τον Ολυμπιακό. 

«Ήταν νίκη τίτλου αυτή που έκανε ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, γιατί ήρθε μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, μετά την ήττα από την Παναχαϊκή και, κυρίως, μετά από τη φυγή του Πρίγιοβιτς. Αν ο ΠΑΟΚ έχανε το παιχνίδι, θα βούλιαζε σε περιδίνηση. Τώρα που κέρδισε, ρίχνει στη λήθη τον Πρίγιοβιτς και δείχνει ότι μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει το πρωτάθλημα», ήταν το αρχικό σχόλιο του καλού συναδέλφου στο sportdog.

Πώς είδατε τη διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι;

«Ο ΠΑΟΚ χθες αδικήθηκε, σε άλλο παιχνίδι μπορεί είχε ευνοηθεί. Είναι τόσο αρρωστημένο το ελληνικό ποδόσφαιρο, που η διαιτησία αποτελεί απλώς ένα κομμάτι του».

Tο θέμα για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Πρίγιοβιτς βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας. Ποια είναι η δική σας θέση;

«Προχθες φάνηκε ότι για τον ΠΑΟΚ δεν ήταν πρόβλημα η έλλειψη του Πρίγιοβιτς αλλά ότι ο Αστέρας είχε 9 τελικές στο πρώτο ημίχρονο και συνολικά 14 στο παιχνίδι. Την ώρα που ο ΠΑΟΚ είχε μόλις 5. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή χάρη στην ποιότητα των παικτών της. Άρα ο ΠΑΟΚ τα γκολ τα βρίσκει, αλλά έχει θέματα στη μεσαία γραμμή του. Με συνέπεια να ευχαριστεί τον Θεό που έχει τον Πασχαλάκη».


Μπορεί, δηλαδή, ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει χωρίς παίκτη στη θέση του Πρίγιοβιτς;

«Σίγουρα χρειάζεται παίκτη στη θέση του Πρίγιοβιτς, κάτι που ζήτησε και ο Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ, όμως, έχει ανάγκη από έναν επιθετικό που θα γίνει αντι-Πρίγιοβιτς εδώ και τώρα. Ο Άκπομ δεν μπορεί να γίνει Πρίγιοβιτς, φάνηκε και χθες αυτό. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να "αγοράσει" γκολ, αλλά ποιος παίκτης είναι έτοιμος τέτοια στιγμή; Ακόμα και ο Μπεργκ να έρθει, ποιος μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι θα μπει στους αγώνες και θα σκοράρει με τον ρυθμό του Πρίγιοβιτς;».

Για το θέμα του Ουάρντα ποια είναι η άποψή σας;

«Στον Ατρόμητο του έκαναν όλα τα χατίρια επειδή δεν είχαν άλλες λύσεις. Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν άλλες λύσεις και δίνουν λιγότερη προσοχή στον Ουάρντα. Δε νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να καθορίσει τη μοίρα του Ουάρντα, ο ίδιος ο παίκτης μόνο μπορεί να το κάνει. Αν ισχύει η επιστροφή του Ενρίκε, όπως την προανήγγειλε ο Γιώργος Σαββίδης, αυτό σημαίνει ότι ο Ουάρντα θα αποχωρήσει από την ομάδα».

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τον Ολυμπιακό. Νίκησε σε δύσκολη έδρα και διατήρησε την επαφή του με την κορυφή.

«Όταν είσαι 8 βαθμούς πίσω από την πρώτη ομάδα, δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να χαρακτηριστείς διεκδικητής του τίτλου. Είναι θέμα του ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, θα το χάσει μόνο αν αυτοκτονήσει. Ρόλο ρυθμιστή, βέβαια, θα παίξει και η ΑΕΚ, καθώς οι μεγάλοι φαίνεται ότι μπορούν να χάσουν βαθμούς μόνο στα μεταξύ τους παιχνίδια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη-φωτιά: Χάλασε η μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Δεν έρχεται ο παικταράς - Έκανε πίσω ο Σαββίδης


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags