Ο Νταμίρ Κάναντι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν κάνει τρομερή πορεία με τον Ατρόμητο, καθώς έχοντας περιορισμένο μπάτζετ και στηριζόμενος σε αρκετούς δανεικούς παίκτες, όχι μόνο παρουσιάζει ένα εξαιρετικό σύνολο, αλλά διεκδικεί στα ίσια από τους μεγάλους τη δεύτερη θέση.

Ο Αυστριακός προπονητής, όπως είναι φυσιολογικό, εδώ και καιρό έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα πολλών μάνατζερ αλλά και ξένων συλλόγων, ιδίως από τη Γερμανία, ενώ το όνομά του «έπαιξε» ως σενάριο ακόμα και για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο Κάναντι λοιπόν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sportdog, αρέσει πάρα πολύ και σε πρόεδρο κορυφαίας ελληνικής ομάδας, ο οποίος τον παρακολουθεί καιρό και θα τον ήθελε για επόμενο προπονητή.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ μας αναφέρει πως πριν από λίγες ημέρες πέρασε από τη θεωρία στην πράξη, καθώς συνεργάτες του προσέγγισαν τον προπονητή του Ατρομήτου και συζήτησαν μαζί του το ενδεχόμενο να αναλάβει την ομάδα.



Η επαφή έγινε την περασμένη Παρασκευή, καθώς τα πράγματα στην κορυφαία ελληνική ομάδα δεν πηγαίνουν και πολύ καλά τελευταία και έπεσε στο τραπέζι η πρόταση να αναλάβει ο Κάναντι τώρα τον σύλλογο και να μην περιμένει μέχρι το καλοκαίρι, όπου πολύ πιθανό να υπάρξουν νέες επαφές.

Ο Αυστριακός, όπως μάθαμε, δεν ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο, να αφήσει δηλαδή τώρα τον Ατρόμητο μεσούσης της σεζόν και να κάτσει στον πάγκο ομάδας που ανταγωνίζεται, ωστόσο ξεκαθάρισε πως αυτό θα συνέβαινε μόνο εάν τα… έσκαγε χοντρά ο μεγαλομέτοχος και στην ουσία συμφωνούσε με την ομάδα του Περιστερίου.

Συγκεκριμένα, ο Κάναντι έχει μία ρήτρα με τους Περιστεριώτες, ύψους περίπου 300.000 ευρώ, μέχρι τις 15 Ιανουαρίου και όποια ομάδα ήθελε να τον πάρει, θα έπρεπε να πληρώσει μέχρι απόψε το βράδυ αυτό το ποσό στον Γιώργο Σπανό.

Τελικά, παρά το καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, το… φλερτ δεν προχώρησε και όλα δείχνουν πως δε θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. Προφανώς το καλοκαίρι θα γίνει νέα προσέγγιση και συζητήσεις σε άλλη βάση, καθώς η χρονιά δύσκολα θα σωθεί για τη μεγάλη ελληνική ομάδα...