Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Κάρολ Σβιντέρσκι: «Τεχνίτης Κλάους - Εκεί έχει πρόβλημα - Δεν μπορεί με Καρέλη και Άκπομ»
| 2019-01-16 11:20:00

Ατάκες-φωτιά για Σβιντέρσκι: «Τεχνίτης Κλάους - Εκεί έχει πρόβλημα - Δεν μπορεί με Καρέλη και Άκπομ»

του Γιώργου Κτενά
Ατάκες-φωτιά για Σβιντέρσκι: «Τεχνίτης Κλάους - Εκεί έχει πρόβλημα - Δεν μπορεί με Καρέλη και Άκπομ»

Θα βάλει τα γκολ του Πρίγιοβιτς; Η... καυτή απάντηση στο sportdog.

ΠΑΟΚ - Κάρολ Σβιντέρσκι: Γρήγορος και με καλή τεχνική κατάρτιση, που μπορεί να πετύχει γκολ και να μη φανεί η απουσία του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, είναι ο νεαρός Πολωνός όπως σχολίασε στο sportdog o Βασίλης Τσαπραλής.

Δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το πολωνικό ποδόσφαιρο, σχολίασε ακόμα ότι ο νεαρός άσος θυμίζει τον Κλάους Αθανασιάδη και χρειάζεται να βελτιωθεί στη δύναμη και την τακτική.

Ακόμα, πρόσθεσε ότι δεν έχει εκτόπισμα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ενώ αποκάλυψε και τον τρόπο που μπορεί να τον εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο. 

«Είναι αρκετά γρήγορος, έχει ταχύτητα και αρκετά καλή τεχνική. Δεν έχει σταθερότητα, όμως, στην απόδοσή του. Μπορεί να βάλει μαζεμένα γκολ σε 2-3 αγώνες και μετά να εξαφανιστεί για έναν μήνα. Επίσης, δεν είναι δυνατός μέσα στη μεγάλη περιοχή, δεν έχει αυτό που λέμε εκτόπισμα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Β. Τσαπραλή στο sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Είναι παίκτης που φορμάρεται και ξεφορμάρεται. Στη Γιαγκελόνια είχε και κάποιους τραυματισμούς, ενώ υπήρχε και ανταγωνισμός για τη θέση του στην 11άδα. Όποτε πηγαίνει καλά, πάντως, τον γράφουν ως έναν από τους next big thing του πρωταθλήματος».



Ποιον παίκτη θυμίζει το στιλ του, για να γίνει περισσότερο κατανοητή και η εικόνα του;

«Θυμίζει τον Κλάους Αθανασιάδη ή τον Ντέρμπισαϊρ αλλά με καλύτερη τεχνική κατάρτιση. Προτιμάει να μπαίνει στην περιοχή παρά να βρίσκεται μέσα σε αυτή. Δεν έχει το εκτόπισμα να κάνει τη διαφορά μέσα στην περιοχή, αλλά κάνει μπούκες».

Πώς μπορεί να αξιοποιηθεί καλύτερα στον ΠΑΟΚ;

«Για τέτοιου τύπου παίκτες είναι σημαντικό να έχει καλά άκρα η ομάδα τους. Αν βελτιωθεί τακτικά και αυξηθεί η δύναμή του, δεν θα έχει πρόβλημα. Σίγουρα δεν μπορεί να παίξει με Καρέλη και Άκπομ μαζί στην κορυφή της επίθεσης. Άρα θέλει δύο καλά εξτρέμ για να τον αξιοποιήσουν και κάποιον πίσω του για να του δίνει την μπάλα».

Αυτό που ενδιαφέρει τους ανθρώπους του Δικέφαλου είναι αν θα πετύχει τα γκολ που θα πετύχαινε ο Πρίγιοβιτς. Να μη λείψουν από την ομάδα. 

«Φυσικά και μπορεί να έρθει και να πετύχει γκολ, με αποτέλεσμα να μηνγίνει αντιληπτή η απουσία του Πρίγιοβιτς. Έχει τα προσόντα για να το κάνει, είναι καλός παίκτης. Αλλά πρέπει να βελτιωθεί στο κομμάτι της δύναμης και της τακτικής».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags