Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κόλαση με τα «θηρία» - Τα πάνω-κάτω με Ναουέλ και Χασάν - Σκάει μεταγραφή-έκπληξη;
| 2019-01-16 14:15:00

Κόλαση με τα «θηρία» στον Ολυμπιακό - Τα πάνω-κάτω με Ναουέλ και Χασάν - Σκάει μεταγραφή-έκπληξη;

του Παναγιώτη Νικολάου
Κόλαση με τα «θηρία» στον Ολυμπιακό - Τα πάνω-κάτω με Ναουέλ και Χασάν - Σκάει μεταγραφή-έκπληξη;

Άγρια «πλακώματα» για μια θέση. Απρόσμενη εξέλιξη στο πλάνο.

Ολυμπιακός και μεταγραφές. Εγγύηση πως τίποτα δεν είναι και δεν μπορεί να μοιάζει ήσυχο μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Ετσι και τώρα. Οι περισσότεροι υποθέταμε -βάσει και των επίσημων τοποθετήσεων των στελεχών του συλλόγου- πως οι «ερυθρόλευκοι» μετά την προσθήκη του Φράνκο Σολδάνο θα περιόριζαν τη δραστηριότητα τους σε έναν ακόμη εξτρέμ που είχε ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Αμ δε όμως…

Το θέμα που προέκυψε με τον Γιαννιώτη, κατέστησε επιτακτική την προσθήκη ενός τερματοφύλακα, σε ρόλο αναπληρωματικού πίσω από τον Ζοσέ Σα. Μέρες τώρα έχει αναφερθεί το όνομα του Ελντιν Γιαπούκοβιτς, με τις απολαβές του διεθνή Ελβετού τερματοφύλακα να είναι το «αγκάθι» της προσπάθειας που υφίσταται από τους Πειραιώτες.

Το όνομα του γνωστού μας από τη θητεία του στον Αστέρα, Αντόνιο Ντοναρούμα, προστέθηκε χτες από Ιταλία μεριά (πολλά τα ερωτηματικά όμως για το κατά πόσον ο Ιταλός,  στα 28 του, θα δεχτεί να αφήσει θέση αναπληρωματικού -πίσω μάλιστα από τον αδερφό του- στη Μίλαν για να έρθει στην Ελλάδα για αναπληρωματικός στον Ολυμπιακό), ενώ το παιχνίδι που γίνεται τις τελευταίες μέρες με τον Γιούρι Λοντίγκιν, μοιραία, έφερε και τους Πειραιώτες στο προσκήνιο, αφού πρώτιστα η φημολογία ήθελε τον διεθνή Ρώσο τερματοφύλακα στο στόχαστρο της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Δεν τελειώνει εδώ όμως. Δημοσιεύματα από Ισπανία και Πορτογαλία συντηρούν τάσεις φυγής τόσο για τον Ναουέλ όσο και για τον Χασάν. Σύμφωνα με το sportdog και τα δύο αυτά σενάρια, υφίστανται.

Και αν υλοποιηθούν, προφανώς αλλάζουν και τους συσχετισμούς, αφού είναι προφανές πως σε περίπτωση αποχώρησης του Αργεντινού εξτρέμ, δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να κινηθούν για έναν ακόμη εξτρέμ, ενώ σε περίπτωση αποχώρησης του Αιγύπτιου φορ, τότε αυτό θα σημαίνει πως θα παραμείνει στο ρόστερ, ως τρίτος επιθετικός, ο Μάνος, παρότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε -ακόμη και σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο- κάτι «ασφαλέστερο» από τον Ελληνα επιθετικό, ο οποίος δεν φαίνεται να τον έχει κερδίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απόφαση-ΣΟΚ από Μαρτίνς - «Τρώει» κορυφαίο όνομα από τον Ολυμπιακό - Απίστευτη εξέλιξη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags