Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Κάρολ Σβιντέρσκι: «Καλός, ποιοτικός, γρήγορος - Για μεγάλη ομάδα - Δεν είναι Πρίγιοβιτς γιατί...»
| 2019-01-16 15:30:00

Θα «πέσει» η Τούμπα: «Καλός, ποιοτικός, γρήγορος - Για μεγάλη ομάδα - Δεν είναι Πρίγιοβιτς γιατί...»

του Γιώργου Κτενά
Θα «πέσει» η Τούμπα: «Καλός, ποιοτικός, γρήγορος - Για μεγάλη ομάδα - Δεν είναι Πρίγιοβιτς γιατί...»

Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης στο sportdog για τον «κλεισμένο» του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ - Κάρολ Σβιντέρσκι: Πολύ καλός επιθετικός, με ποιότητα, που μπορεί να παίξει τόσο στην κορυφή της γραμμής κρούσης όσο και στα πλάγια είναι ο Κάρολ Σβιντέρσκι, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog o Μαυρουδής Μπουγαΐδης.

Ο Έλληνας άσος, που αγωνίζεται στο πολωνικό πρωτάθλημα, έκανε λόγο για ποδοσφαιριστή με ταχύτητα, που ήταν βασικός σε όλες τις μικρές εθνικές της χώρας του και τον ήθελαν όλες οι μεγάλες ομάδες της Πολωνίας.

Διαβάστε όσα ενδιαφέροντα μας δήλωσε... 

Μαυρουδή, συμμετέχεις στο πολωνικό πρωτάθλημα και γνωρίζεις πρόσωπα και καταστάσεις. Ποια είναι η άποψή σου για τον Κάρολ Σβιντέρσκι;

«Είναι πολύ καλός παίκτης, με μεγάλη ποιότητα και μικρός σε ηλικία. Έχει πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του και είναι γρήγορος. Πρέπει να συνυπολογίσουμε, άλλωστε, ότι η Γιαγκελόνια είναι ομάδα που έχει σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και βρίσκεται πάντα σε υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Για να τον έχουν εμπιστευτεί εκεί, κάτι σημαίνει».

Είχε καλή προσωπική πορεία με την ομάδα του;

«Είναι επιθετικός που βρίσκεται μέσα στο γκολ. Τώρα τελευταία του δίνουν όλο και περισσότερες ευκαιρίες για να παίζει βασικός, γιατί παλιότερα, που ήταν μικρότερος, έμπαινε ως αναπληρωματικός. Από τις μικρές ηλικίες είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Πολωνία, μέχρι και την U21 ήταν βασικός. Εδώ λένε όλοι ότι είναι παίκτης για μεγάλη ομάδα. Δεν είναι τυχαίο που τον ήθελαν οι μεγαλύτεροι σύλλογοι της Πολωνίας».



Στην Ελλάδα το ερώτημα είναι ένα: Μπορεί να γίνει αντι-Πρίγιοβιτς;

«Το κύριο που θέλω να μεταφέρω είναι ευρύτερα η ποιότητά του ως παίκτη. Μπορεί να παίξει τόσο ως σέντερ φορ όσο και στα πλάγια. Προφανώς θα έχει διαφορές από τον Πρίγιοβιτς, που ήταν αποκλειστικά φορ περιοχής. Αλλά λέω ξανά ότι παίζει σε μια πολύ καλή ομάδα και σκοράρει».

Τέλος, πες μου δύο λόγια για τη δική σου καριέρα στην Πολωνία. Σκέφτεσαι να επιστρέψεις στην Ελλάδα;

«Προς το παρόν δεν το σκέφτομαι, γιατί δεν είχα και κάποια κρούση. Αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ, έχω νιώσει σεβασμό ως ποδοσφαιριστής και φέτος πάμε για την άνοδο. Υπάρχει οργάνωση και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Σκέφτομαι να μείνω εδώ και εύχομαι να ανέβουμε φέτος στη μεγάλη κατηγορία». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρομερός Σαββίδης: Παίρνει κι αυτόν μετά από Σβιντέρσκι και Μίσιτς - Γίνεται παντοδύναμος ο ΠΑΟΚ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags