Facebook Pixel Ολυμπιακός – Ζιλ Ντίας: Στην τελική ευθεία η απόκτηση του 22χρονου άσου
| 2019-01-16 17:40:00

Συμφώνησαν όλοι - Έρχεται εξτρέμαρος στο λιμάνι - Αυτός «καθάρισε» - Δεν τον θέλουν

του Παναγιώτη Νικολάου
Συμφώνησαν όλοι - Έρχεται εξτρέμαρος στο λιμάνι - Αυτός «καθάρισε» - Δεν τον θέλουν

Μία ανάσα από οριστικό deal. Όλο το παρασκήνιο στο sportdog.

Ολυμπιακός – Ζιλ Ντίας: Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει το θέμα της απόκτησης του Ζιλ Ντίας από τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν από το καλοκαίρι στο στόχαστρο των «ερυθρόλευκων», τότε όμως το ανοιχτό τους κανάλι με τον μάνατζερ του, τον περιβόητο Ζόρζε Μέντες έβγαλε ως… πόρισμα την επιλογή της Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία και φάνταζε ως πιο ταιριαστό περιβάλλον για τον 22χρονο Ιβηρα.

Τα πράγματα όμως δεν εξελίχτηκαν ανάλογα. Ο Ντίας περιορίστηκε σε ελάχιστο αριθμό συμμετοχών με τη φανέλα του αγγλικού συλλόγου, δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αϊτόρ Καράνκα και, πριν καν το «διαζύγιο» με τον Ισπανό τεχνικό, ολοένα και γίνονταν πιο ξεκάθαρο πως δεν θα παρέμενε στο Νότιγχαμ, με τον δανεισμό του από τη Μονακό (όπου και ανήκει) να τερματίζεται πρόωρα.

Πλέον, οι «κόκκινοι» έχουν εδώ και λίγες ώρες νέο προπονητή, τον Μάρτιν Ο’ Νιλ, κάτι που δεν μοιάζει να αλλάζει το στάτους του Ντίας στο «Σίτι Γκράουντ». Ο Ιρλανδός δύσκολα θα εμπιστευτεί ποδοσφαιριστές που «έχουν» τις συνθήκες της απαιτητικότατης Τσάμπιονσιπ, οπότε φαντάζει σχεδόν σίγουρη και η δική του συναίνεση για τον τερματισμό του δανεισμού του Πορτογάλου.

Εκεί ακριβώς, πάντα με την αμέριστη συνδρομή του Μέντες, μπήκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος εστίασε την αναζήτηση του για τον εξτρέμ στον Πορτογάλο, επιδιώκοντας νέο δανεισμό του από τη Μονακό. Οι πληροφορίες που ήθελαν τους Μονεγάσκους να το σκέφτονται, εξετάζοντας το ενδεχόμενο παραμονής του Ντίας στο «Λουί ΙΙ» προκειμένου να συνδράμει στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού από το σαμπιονά δεν επιβεβαιώνονται και όλα δείχνουν πως με τη σύμφωνη γνώμη όλων των εμπλεκομένων,  αλλά και τις εκτιμώμενες αποχωρήσεις (πληθυντικός αριθμός…) και άλλων εξτρέμ από τους «ερυθρόλευκους», ο Ντίας θα καταλήξει στο λιμάνι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πήρε απόφαση ο Μαρινάκης - Πότε ανοίγει το νέο κανάλι - Οι πρώτες δύο μεταγραφές - Πρώην του Mega

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags