Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ανάλυση Μιγκέλ Κορέια για Μίσιτς, Ντίας και αποκάλυψη για τον Χασάν
| 2019-01-16 21:47:00

«Ρουκέτες» Α’ Bola: «Λίγα πράγματα o Μίσιτς - Σφαίρα ο Ντίας, για 11άδα - Τέλος ο Χασάν γιατί...»

του Γιώργου Κτενά
«Ρουκέτες» Α’ Bola: «Λίγα πράγματα o Μίσιτς - Σφαίρα ο Ντίας, για 11άδα - Τέλος ο Χασάν γιατί...»

Φοβερές αποκαλύψεις από Πορτογάλο ρεπόρτερ στο sportdog.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Λίγα πράγματα έχει δείξει τη φετινή σεζόν ο Γιόζιπ Μίσιτς, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε με δηλώσεις του στο sportdog.gr ο αρχισυντάκτης της A΄ Bola, Μιγκέλ Κορέια. 

Επίσης, παρουσίασε την αγωνιστική εικόνα του Κροάτη χαφ, όπως και εκείνες των Πορτογάλων Ζιλ Ντίας και Ντιόγκο Γκονσάλβες, που ακούγονται για τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στην επιθυμία του Αχμέντ Χασάν να αποχωρήσει από τους Πειραιώτες. 

«Στην Πορτογαλία υπάρχει αρνητικό κλίμα για τον Μίσιτς και τον ΠΑΟΚ, τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι δεν θα έρθει στην Ελλάδα, αν και φαίνεται πως αυτό είναι θέμα χρόνου να συμβεί. Δεν έχει παίξει πολλές φορές, δεν είχε πολλές ευκαιρίες στη Σπόρτινγκ», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μ. Κορέια στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε: 

«Είναι αμυντικός χαφ και όταν η ομάδα του επιτίθεται μπορεί να γίνει αριστερός χαφ. Επίσης, έχει καλό μακρινό σουτ. Η Σπόρτινγκ, όμως, πηγαίνει καλά και ο προπονητής δεν αλλάζει εύκολα την 11άδα του. Στα παιχνίδια που έχει παίξει, πήγε καλά. Αλλά δεν είχε πολλές ευκαιρίες».

Πλην του ΠΑΟΚ, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Πορτογαλία και για τον Ολυμπιακό. Με τα ονόματα των Ζιλ Ντίας και Ντιόγκο Γκονσάλβες να βρίσκονται στο προσκήνιο.

«Ο Ζιλ Ντίας είναι εξτρέμ, παίκτης που είναι πολύ γρήγορος στα πλάγια. Πολύ καλός και στην ντρίπλα, ενώ δίνει και πολλές ασίστ. Πιστεύω ότι αν καταλήξει στον Ολυμπιακό, θα παίξει βασικός. Είναι πολύ καλός παίκτης. Επίσης πολύ καλός παίκτης είναι και ο Γκονσάλβες, που προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπενφίκα. Μπορεί να εξελιχθεί ως ποδοσφαιριστής, θα είναι καλύτερο για αυτόν να πάει σε ομάδα του εξωτερικού για να παίξει. Είναι παίκτης που τρέχει σε όλη την πλευρά και κάνει σέντρες».

Τέλος, θα ήθελα να μου πείτε δύο λόγια για τον Χασάν και το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

«Σήμερα γράφουμε στην A΄ Bola ότι θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό, γιατί δεν έχει τις ευκαιρίες που χρειάζεται με τον Πέδρο Μαρτίνς. Θέλει να αλλάξει ομάδα και να πάει κάπου που θα παίζει περισσότερο. Δεν πρόκειται να μείνει στην Μπράγκα βέβαια, γιατί η ομάδα έχει πολύ καλούς επιθετικούς και ούτε εκεί θα βρει χρόνο συμμετοχής. Πάντως, θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο ίδιος δεν επιβεβαιώνει τίποτα, όπως φάνηκε και με ανάρτηση που έκανε σήμερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα τους τρελάνει τελείως ο Μαρτίνς - Ποιος ξεκινάει βασικός - Τι θα κάνει με Σολδάνο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags