Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Γιόζιπ Μίσιτς: Τόσα «έσκασε» ο Σαββίδης - Δεν «κάνει» στον Λουτσέσκου - Ποιος Μπράνκο;
| 2019-01-17 10:00:00

Τόσα «έσκασε» στον Μίσιτς - Δεν «κάνει» στον Λουτσέσκου - Αυτός τον «τρώει» - Ποιος Μπράνκο;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τόσα «έσκασε» στον Μίσιτς - Δεν «κάνει» στον Λουτσέσκου - Αυτός τον «τρώει» - Ποιος Μπράνκο;

Γιατί παίρνει κι άλλον χαφ ο ΠΑΟΚ, «υπογράφει» για όλα ο Σαββίδης.

Ηρθε λοιπόν ο Γιόζιπ Μίσιτς. Αστραπιαία. Πριν δύο μέρες, ο ΠΑΟΚ διέρρεε πως είχε εγκαταλείψει την περίπτωση του Κροάτη μέσου, η μεταστροφή όμως που παρατηρήθηκε τον έφερε χθες στη Θεσσαλονίκη.

Στα… τεχνικά του deal: μιλάμε για δανεισμό ως το τέλος της σεζόν, με option αγοράς σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία μεταξύ 2 και 2,25 εκατ. ευρώ, τον Δικέφαλο προφανώς να καλύπτει το υπόλοιπο του φετινού συμβολαίου του Μίσιτς (600.000 ευρώ τον χρόνο εισέπραττε στη Σπόρτινγκ) και σε περίπτωση που εξασκήσει το buy-out να παραχωρήσει και ένα 20% σε μελλοντική μεταπώληση του 24χρονου χαφ στους Πορτογάλους.

Κίνηση φτηνή, κίνηση καθαρά συμπληρωματική,  κίνηση που ταίριαζε με το αρχικό πλάνο για την κάλυψη του κενού που άφησε ο τραυματισμός του Πόντους Βέρνμπλουμ, αφού τα τότε δεδομένα (προ παραχώρησης Πρίγιοβιτς) προέβλεπαν τη διάθεση ενός μικρού ποσού για μια κίνηση που θα επέτρεψε στον Λουτσέσκου να… μπαλαντζάρει καλύτερα το rotation στους μέσους του.

Αυτό έγινε, αφού ο Μίσιτς καλύπτει όλο το προαναφερθέν «πακέτο», παρότι ομολογουμένως δεν ταιριάζει στο αγωνιστικό προφίλ που είχαν θέσει ως ζητούμενο στον ΠΑΟΚ. Είναι νεαρός, μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις στο κέντρο, δεν είναι όμως επιθετικός, aggressive όπως χαρακτηριστικά έλεγαν οι «παραγγελίες» που είχαν δώσει στην πιάτσα. Εν τούτοις πάντως, αυτό το κενό μπορεί να καλυφθεί από τον… δεύτερο μέσο που έρχεται την Τούμπα!

Και δεν το λέμε εμείς, ο Γιώργος Σαββίδης το άφησε να εννοηθεί σε χθεσινή του, διαδικτυακή απάντηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν ρωτήθηκε σχετικά από οπαδό. Και παράλληλα, ξεκαθάρισε πως παρά τα δημοσιεύματα, παρά τη φημολογία, παρά τις δηλώσεις περί εμπλοκής άλλων ομάδων, ο Δικέφαλος έχει ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Κάρολ Σβιντέρσκι.

Επιλογή που σαφώς εμπίπτει στο πλαίσιο της μεταγραφικής λογικής του Πέδρο Μπράνκο, ωστόσο είναι απόλυτης πρωτοβουλίας, μεσολάβησης και υλοποίησης από την ιδιοκτήτρια οικογένεια, η οποία με ανθρώπους της να κάνουν τα… δέοντα, «έκλεισαν» τον 22χρονο Πολωνό επιθετικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Ατρόμητος; Εκεί πάει ο Ουάρντα - Αδιανόητη πρόταση 3 εκατ. ευρώ - Απίστευτη εξέλιξη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags