Facebook Pixel ΠΑΟΚ: «Όργια» στην Τούμπα - Πήρε φόρα ο Σαββίδης - Αυτός είναι το επόμενο «μπαμ» - Του τα δίνει όλα
| 2019-01-18 10:11:00

«Όργια» στην Τούμπα - Πήρε φόρα ο Σαββίδης - Αυτός είναι το επόμενο «μπαμ» - Του τα δίνει όλα

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Όργια» στην Τούμπα - Πήρε φόρα ο Σαββίδης - Αυτός είναι το επόμενο «μπαμ» - Του τα δίνει όλα

Σκάει νέα συμφωνία, τρομερές εξελίξεις. Νέο ρεπορτάζ.

Λέγαμε από την πρώτη στιγμή της οριστικοποίησης της πώλησης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πως στον ΠΑΟΚ έχουν πέσει με τα… μούτρα προκειμένου να διευθετήσουν τα ανοιχτά ζητήματα της ομάδας. Και όχι μόνο φυσικά αυτό του αντικατάσταση του Σέρβου φορ.

Σε αυτό, σήμερα-αύριο, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Κάρελ Σβιντέρσκι. Χθες, ανακοινώθηκε ο δανεισμός για 1,5 χρόνο του Κροάτη μέσου Γιόζιπ Μίσιτς, ο οποίος και θα δώσει το απαιτούμενο βάθος στο rotation των μέσων μετά τον τραυματισμό του Βέρνμπλουμ, με τον Γιώργο Σαββίδη να προαναγγέλλει μια ακόμη κίνηση στο κέντρο.

Από εκεί και πέρα, στο κομμάτι των ανανεώσεων των ποδοσφαιριστών που τώρα που μιλάμε είναι ελεύθεροι να υπογράψουν όπου θέλουν. Όπως έχουμε καταγράψει και σε χθεσινό ρεπορτάζ, για τον Κρέσπο απομένουν οι υπογραφές, υπάρχει απόσταση (στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου), αλλά καλύπτεται για τον Κάνιας, με τον Σάχοφ υπάρχει… αμοιβαία κατανόηση, το μεγάλο αγκάθι μοιάζει να είναι η υπόθεση του Βαρέλα, ενώ φαίνεται πως βρίσκονται σημεία επαφής και με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Θυμίζουμε πως για τον Ολλανδό, οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν από τον Οκτώβριο. Οι αρχικές του αξιώσεις, όπως από τότε έχουμε αναφέρει, ήταν 1,8 εκατ. ευρώ συνολικά για διετές συμβόλαιο. Η πρώτη πρόταση του ΠΑΟΚ ήταν 500.000 ευρώ για μονοετές, 250 χιλιάδες δηλαδή λιγότερα από τις τρέχουσες απολαβές του.

Εκτοτε, έγιναν βήματα αμοιβαία, γεφύρωσης της διαφοράς, με την τελευταία προσφορά του Δικεφάλου να καλύπτει το χρονικό ζητούμενο από την πλευρά του «Μπίσε» για διετές συμβόλαιο και απολαβές, που παρότι σε fix είναι ακόμη χαμηλότερες των τρεχουσών του (600.000 ευρώ), μαζί με τα -πολλά και εφικτά- μπόνους που προβλέπονται τις ξεπερνάνε. Συνδυασμός που μοιάζει ικανός να κρατήσει τον Ολλανδό στην Τούμπα.

Επίσης, σιγά σιγά μπαίνουν και στην τελική τους ευθεία, οι υποθέσεις των αναπροσαρμογών των συμβολαίων του Πασχαλάκη και του Πέλκα. Όπως πόσταρε ο Γιώργος Σαββίδης χθες, ο Ελληνας τερματοφύλακας συμφώνησε ως το καλοκαίρι του 2022, τερματίζοντας έτσι τη φημολογία περί φυγής του στο εξωτερικό (τουλάχιστον άμεσα).

Εχει το ενδιαφέρον του να δούμε τόσο το ύψος της ρήτρας που τοποθετείται στο νέο συμβολαίου του διεθνή κίπερ όσο και το αν τελικά «υπάκουσε» στις αξιώσεις της διοίκησης να διαπραγματευτεί μόνος του και όχι με τον νέο του μάνατζερ, Πολ Κουτσολιάκο, αφού οι σχέσεις των δύο πλευρών (ΠΑΟΚ - Κουτσολιάκος) δεν είναι καθόλου καλές και αυτό προφανώς έχει και τη σημασία του ως προς τη διαπραγμάτευση με τον Δημήτρη Πέλκα, επίσης πελάτη του ομογενούς ατζέντη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Είδηση-βόμβα για Βράνιες μετά τη Γελένα - Παίρνει μεταγραφή στην Ελλάδα - Απίστευτο σε ποια ομάδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags