Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Δημήτρης Γιαννούλης: «Tρελάθηκε» ο Σαββίδης: Δίνει 200.000 και toν Ουάρντα
| 2019-01-19 10:59:00

«Tρελάθηκε» ο Ιβάν: Δίνει 200.000 και Ουάρντα για τον... - Έτσι κλείνει το deal - Nτόμινο στην 11άδα

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Tρελάθηκε» ο Ιβάν: Δίνει 200.000 και Ουάρντα για τον... - Έτσι κλείνει το deal - Nτόμινο στην 11άδα

Τα πάνω-κάτω, ποιος χάνει τη θέση του. Πανηγυρίζει ο Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ - Δημήτρης Γιαννούλης: Πήγε από εδώ, πήγε από εκεί, τελικά καταλήγει στην Τούμπα. Πριν καν ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος, στον Δικέφαλο δεν προσανατολίζονταν στον πρόωρο τερματισμό του δανεισμού του από τον Ατρόμητο.

Κάτι όμως οι προτάσεις που κατατέθηκαν για την αγορά του από ομάδες του εξωτερικού (Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ρεν, Σαμπντόρια) και κάτι η ανάγκη ενίσχυσης -συνολικά- του ρόστερ, οδήγησαν στην αλλαγή στάσης των Κυπελλούχων αναφορικά με το μέλλον του διεθνή μπακ.

Παρότι λοιπόν αρχικά η άμεση επιστροφή του στην Τούμπα συνδέθηκε με τον εκ νέου δανεισμό (ή και ελεύθερη μεταγραφή ακόμη) του Αμρ Ουάρντα στο Περιστέρι, τελικά, αποσυνδέθηκε. Η μέχρι στιγμής απροθυμία του Αιγύπτιου να… κατηφορίσει ξανά στα δυτικά προάστια και ο χρόνος που ζήτησε προκειμένου να φέρει πρόταση από το εξωτερικό (η οποία δεν υπάρχει και κανείς στον ΠΑΟΚ δεν πιστεύει πως μπορεί να έρθει ως το τέλος του Ιανουαρίου), «ανάγκασε» τους υπεύθυνους του «δικεφάλου του Βορρά» να ενεργοποιήσουν το plan b για τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Ετσι, βάσει της συμφωνίας που έκαναν το καλοκαίρι με τον Ατρόμητο θα καταβάλλουν το προβλεπόμενο ποσό για τον τερματισμό του δανεισμού του (εκτιμάται πως είναι 200.000 ευρώ) και θα φέρουν άμεσα τον παίκτη στην ομάδα. Υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τις δύο ομάδες να διαπραγματεύονται για έμψυχα ανταλλάγματα, ενώ σίγουρα ανοιχτό θα μένει και το θέμα του Ουάρντα, ο οποίος αν δεν βρει τίποτα, δεν θα έχει και πολλές επιλογές πέραν του να ενταχθεί στον Ατρόμητο.

Η προσθήκη του νεαρού άσου, αγωνιστικά, λύνει πολυεπίπεδα τα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού ο διεθνής μπακ μπορεί να απελευθερώσει τον Βιεϊρίνια, με τον Πορτογάλο να δίνει ποιοτικές λύσεις, όχι τόσο στους εξτρέμ (γεμάτο το ρόστερ εκεί, ειδικά με την επιστροφή και του Πέδρο Ενρίκε), αλλά στα δεξιά της άμυνας, δίνοντας ανάσες στον αναντικατάστατο (και εμφανώς επηρεασμένο αγωνιστικά τελευταία), Λέο Μάτος.

Παράλληλα όμως, φέρνει και ως εναλλακτική στους στόπερ, τον Αλίν Τόσκα, ο οποίος πλέον λογίζεται ως επιλογή για το κέντρο της άμυνας και όχι για το αριστερό της άκρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Πρίγιοβιτς τώρα; Αν αποχωρήσει αυτός, θα «πεθάνουν» οι ΠΑΟΚτσήδες - Ποιος τον «αρπάζει»;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags