Facebook Pixel Ολυμπιακός: «Χαλασμός» και νέα «μπαμ» - Ποιον «καθαρίζουν» - Τραβάει τα μαλλιά του ο Μαρτίνς
| 2019-01-19 12:38:00

«Χαλασμός» στο λιμάνι - Νέα «μπαμ» - Ποιον «καθαρίζουν» - Τραβάει τα μαλλιά του ο Μαρτίνς

του Παναγιώτη Νικολάου
«Χαλασμός» στο λιμάνι - Νέα «μπαμ» - Ποιον «καθαρίζουν» - Τραβάει τα μαλλιά του ο Μαρτίνς

Πέντε προσθήκες, μία άφιξη-έκπληξη, δύο «κόβονται». Χαμός...

Χθες ενημερώσαμε, κόντρα στη φημολογία περί Νότιγχαμ, για τον «κλεισμένο» από τον Ολυμπιακό, Ούγκο Κάιπερς. Παραμένει ανοιχτό το πότε ακριβώς θα ενσωματωθεί στους «ερυθρόλευκους» ο Βέλγος επιθετικός, το δεδομένο είναι πως έχει υπογράψει και πως το αργότερο 1η Ιουλίου θα ανήκει και τυπικά στο ρόστερ τους.

Το μεταγραφικό όμως ντεμαράζ του Ολυμπιακού, δεν σταματάει. Ο Ζιλ Ντίας περιμένει να πιάσει λιμάνι, ενώ κορυφώνονται και οι επαφές για την προσθήκη του τερματοφύλακα, με τον Ελντιν Γιακούποβιτς και τον Γιούρι Λοντίγκιν να φαντάζουν τη δεδομένη στιγμή ως οι επικρατέστεροι.

Δεν τελειώνει όμως εδώ η δραστηριότητα των «ερυθρόλευκων». Από χθες αναφέραμε πως δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάτι ακόμη, σε απρόσμενη -τουλάχιστον βάσει των δεδομένων του Δεκεμβρίου- θέση για τον Ολυμπιακό. Η σεναριολογία λοιπόν που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες και θέλει τον Ρόντερικ Μιράντα να αναζητά ομάδα προκειμένου να βρει τον χρόνο συμμετοχής που δεν έχει στον Ολυμπιακό, προφανώς δημιουργεί θέμα, αφού σε περίπτωση αποχώρησης του Πορτογάλου, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να αναζητήσουν τον διάδοχο του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog, ο Μιράντα βρίσκεται πολύ κοντά σε ομάδα της Πορτογαλίας. Είναι παράλληλα αξιοσημείωτο πως παρά την συγκεκριμένη εξέλιξη, βρίσκεται στη σημερινή αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΣ, σε αντίθεση με τον υγιή Μεριά, δείγμα πως και ο Τυνήσιος δεν μοιάζει να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Πέδρο Μαρτίνς.

Το θέμα το οποίο δημιουργείται βέβαια, αν επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω, αφορά την ευρωπαϊκή λίστα των «ερυθρόλευκων». Ως γνωστόν, μπορούν να κάνουν τρεις αλλαγές στο ρόστερ τους. Ηδη έχουν αποκτηθεί δύο παίκτες (Μασούρας, Σολδάνο - ο Κάιπερς και να αποκτηθεί δεν δημιουργεί θέμα, αφού δεν θα δηλωθεί), με τον Ολυμπιακό να είναι στην αγορά για εξτρέμ και τερματοφύλακα, ενώ θα πάει και για μια ακόμη προσθήκη σε περίπτωση που αποχωρήσει κάποιος κεντρικός αμυντικός. Πέντε λοιπόν νέα πρόσωπα για τρεις θέσεις στη λίστα του Γιουρόπα Λιγκ…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags