Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κουρμπέλης: Αυτός «τρελαίνει» τον Δώνη - «Τέλος» για φέτος; - Εξέλιξη-ΣΟΚ
| 2019-01-19 14:03:00

«Ρουκέτα» στον ΠΑΟ με top άσο - Αυτός «τρελαίνει» τον Δώνη - «Τέλος» για φέτος; - Εξέλιξη-ΣΟΚ

του Νίκου Στεργίου
«Ρουκέτα» στον ΠΑΟ με top άσο - Αυτός «τρελαίνει» τον Δώνη - «Τέλος» για φέτος; - Εξέλιξη-ΣΟΚ

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στο Τριφύλλι. Τι θα γίνει με τον παικταρά;

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κουρμπέλης: Μόνο νέα δεν είναι τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Έλληνας μέσος. Στη διετή, πλέον, παρουσία του στο Τριφύλλι, ο αρχηγός του έχει ουκ ολίγες φορές ταλαιπωρηθεί από διάφορα προβλήματα, μυϊκής κυρίως φύσεως.

Το τελευταίο, και πλέον χρόνιο όλων, αφορά το γόνατο του διεθνή μέσου. Πρόβλημα που υπάρχει αρκετό καιρό, τον ταλαιπωρεί αρκετά και μέχρι στιγμής επιλέχθηκε η συντηρητική αγωγή για την αντιμετώπισή του.

Προφανώς όμως δεν μοιάζει η συγκεκριμένη αγωγή να είναι αποτελεσματική, αφού ούτε ο «Κούρμπε» απαλλάσσεται οριστικά από το πρόβλημα, ούτε και μπορεί να είναι διαθέσιμος και στο 100% για τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Η λύση που έχει πέσει στο τραπέζι είναι η αρθροσκόπηση, αφού με αυτόν τον τρόπο και τον καθαρισμό του γονάτου του, ναι μεν θα απουσιάσει για περίπου έναν μήνα, αλλά θα δοθεί τέλος στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Αυτό είναι το ένα ενδεχόμενο, με προφανές το κόστος της απουσίας του αρχηγού του Τριφυλλιού από τις υποχρεώσεις της ομάδας για το επόμενο διάστημα. Η δεύτερη λύση που εξετάζεται είναι η συνέχιση της ίδιας αγωγής που έχει ακολουθηθεί ως τώρα. Συντήρησης δηλαδή και υπομονής, ώστε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, έστω σφίγγοντας τα δόντια και σίγουρα χωρίς να είναι στο 100% να μην απουσιάσει από τα παιχνίδια των «πράσινων» και πηγαίνοντας έτσι, συντηρητικά, να υποβληθεί στη (δεδομένα) αναγκαία αρθροσκόπηση στο τέλος της σεζόν και να εμφανιστεί απόλυτα έτοιμος στην προετοιμασία της νέας χρονιάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags