Facebook Pixel ΑΕΚ - Μαρίνος Ουζουνίδης: Γι’ αυτό δεν τον «τελείωσε» ο Τίγρης - Μόνο έτσι το γυρίζει κόντρα σε όλα
| 2019-01-21 10:58:00

Απίστευτο: Γιατί δεν τον «έφαγε» ο Τίγρης - Τεράστια ευκαιρία - Μόνο έτσι το γυρίζει κόντρα σε όλα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτο: Γιατί δεν τον «έφαγε» ο Τίγρης - Τεράστια ευκαιρία - Μόνο έτσι το γυρίζει κόντρα σε όλα

Ασύλληπτο παρασκήνιο με κορυφαίο όνομα. Πότε φεύγει από την ΑΕΚ.

ΑΕΚ - Μαρίνος Ουζουνίδης: Η ομάδα «στρώνει». Δεύτερη σερί καλή, παραγωγική, γεμάτη φάσεις και γκολ εμφάνιση χθες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ό,τι χρειάζεται τη δεδομένη στιγμή προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία στο στρατόπεδο της Ενωσης. Και όπου ηρεμία... προπονητολογία. Εννοείται πως το στάτους του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν έχει αλλάξει.  Όπως άλλωστε, προ μηνών, ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει παραδεχτεί, ο Ελληνας τεχνικός παραμένει στον πάγκο ως το τέλος της σεζόν.

Ξεκάθαρη η θέση και η στάση του ως τώρα να τον στηρίξει στα (πολύ) δύσκολα, δεδομένα η ΠΑΕ αναζήτησε όλον αυτόν τον καιρό εναλλακτικές επιλογές σε περίπτωση που κόμπος πήγαινε στο χτένι, ένας ωστόσο από τους λόγους που στηρίχτηκε μέχρις… εσχάτων ο 50χρονος προπονητής ήταν το γεγονός πως κανείς από τους υποψήφιους που εξετάστηκαν δεν θεωρήθηκε ως επιλογή εμπιστοσύνης και… μακροχρόνιας πνοής.

Πλέον, με το ματς με τον Πανιώνιο που ακολουθεί, οι πρωταθλητές έχουν την ευκαιρία να πάνε στον απαιτητικό και γεμάτο ντέρμπι Φεβρουάριο, έχοντας κάνει ένα σερί καλών εμφανίσεων, με θετικά αποτελέσματα, που προφανώς αλλάζουν το κλίμα. Όχι φυσικά σε επίπεδο συνολικής κρίσης της σεζόν, αφού εξυπακούεται πως με την ΑΕΚ να μένει εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος από τον… Νοέμβριο, η χρονιά είναι αποτυχημένη, αλλά τουλάχιστον μιας θετικής εικόνας εν όψει του υπόλοιπου της σεζόν.

Και αυτό, αναλόγως δηλαδή τι θα επιτευχθεί (Κύπελλο, 2η θέση), προφανώς θα επηρεάσει και τον ίδιο τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος αν έχει μια ελπίδα να παραμείνει στον πάγκο του (κόντρα σε όλους και όλα) και την ερχόμενη χρονιά, θα πρέπει να παρουσιάσει μια ομάδα με διάρκεια, με αποτελέσματα και την επίτευξη όλων των υπολοίπων στόχων που της έχουν απομείνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάει διαζύγιο-έκπληξη στην ΑΕΚ - Δεν τον θέλει ο Μαρίνος - Πάει εξωτερικό - Δικαίωση... Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags