Facebook Pixel Λαμία - Παναθηναϊκός: Κηδεία στο Τριφύλλι
| 2019-01-21 20:55:00

Δεν έβρισκε γκολ με την καμία - «Κηδεία» στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Δεν έβρισκε γκολ με την καμία - «Κηδεία» στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήττα για τον Παναθηναϊκό στη Φθιώτιδα.

Λαμία – Παναθηναϊκός: Δεύτερο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό. Μετά την ισοπαλία με την Ξάνθη, το Τριφύλλι ηττήθηκε στη Λαμία, η οποία πήρε βαθμολογική ανάσα, καθώς έπιασε τον ΠΑΣ στη 13η θέση με 14 βαθμούς.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ Ο Μακέντα ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής για τον Παναθηναϊκό αφού απέτυχε να ισοφαρίσει σε μία απίστευτη ευκαιρία που έχασε.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Με τον Διούδη στο τέρμα, τους Κολοβέτσιο και Μαυρομμάτη στο κέντρο της άμυνας, τον Γιόχανσον στο δεξί άκρο και τον Οικονόμου στο αριστερό, παρατάχθηκε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λαμία, όπου αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Κουρμπέλη και Ινσούα. Στο κέντρο έπαιξαν οι Κάτσε, Δώνης και Μπουζούκης, στα άκρα οι Χατζηγιοβάνης και Μουνιέ και στην κορυφή της επίθεσης ο Μακέντα.

Λαμία: Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Βάντερσον, Μπλάζιτς (36' Μπουλούλης), Δημούτσος, Μπερτόλιο (66' Επστάιν), Τομάς (81' Καρυπίδης), Καραμάνος, Μπαράλες

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Οικονόμου, Κάτσε, Δώνης(75' Βέργος), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης (73' Καμπετσής), Μουνιέ (59' Άλτμαν), Μακέντα

Η ΦΑΣΗ Η χαμένη ευκαιρία του Μακέντα στο 63', όταν έκανε μία εντελώς άστοχη προσπάθεια ενώ ήταν μόνος μέσα στη μικρή περιοχή.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... Ο Ζαχαριάδης ήταν ακριβοδίκαιος στα σφυρίγματά του.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δεν έγινε καλό παιχνίδι. Η Λαμία πατούσε καλύτερα στο χορτάρι και άσκησε μεγάλη πίεση στα καρέ του Παναθηναϊκού, η οποία απέφερε πολλαπλά κόρνερ στην έναρξη της αναμέτρησης. Η πρώτη καλή στιγμή όμως καταγράφηκε στο 22' όταν ο Μπαράλες βγήκε στην κόντρα, αλλά σημάδεψε πάνω στον διούδη από πλεονεκτική θέση. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν εφτά λεπτά αργότερα.

Ο Μουνιέ έτρεξε γρήγορα στην αντεπίθεση, τη στιγμή όμως που κλείστηκε από δύο αμυντικούς η μπάλα έφτασε στον Μακέντα. Ο Ιταλός έπιασε φαλτσαριστό σουτ, έχοντας καλό οπτικό πεδίο, αλλά η προσπάθειά του πέρασε δίπλα από το αριστερό παραθυράκι του Σαράνοφ. Οι γηπεδούχοι έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες προς το τέλος του πρώτου μέρους με πρωταγωνιστή τον Μπερτόλιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία ήταν περισσότερο τυχερή. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και στο 52' βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μπερτόλιο να σημειώνει γκολάρα. Ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια βρέθηκε δύο φορές μπροστά την ισοφάριση, αλλά Γιόχανσον και Μακέντα, στο 62' και το 63' αντίστοιχα, απέτυχαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.

Οι πράσινοι σπατάλησαν αρκετά λεπτά και στο τέλος δεν κατάφεραν να κάνουν το 1-1. Στις καθυστερήσεις ο Καμπετσής έχασε σημαντική φάση και εκεί το παιχνίδι έληξε με τη Λαμία να παίρνει σημαντική νίκη για τη μάχη που δίνει για την παραμονή.

ΠΑΤΑ ΤΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags