Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ευθύμης Κουλούρης: Εκεί πουλάει τον παικταρά του - Νέο ΣΟΚ μετά τον Πρίγιοβιτς;
| 2019-01-21 22:40:00

Τρελό: Εκεί πουλάει ο ΠΑΟΚ τον παικταρά του - Νέο ΣΟΚ μετά τον Πρίγιοβιτς; - Απόφαση-φωτιά από Ιβάν

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελό: Εκεί πουλάει ο ΠΑΟΚ τον παικταρά του - Νέο ΣΟΚ μετά τον Πρίγιοβιτς; - Απόφαση-φωτιά από Ιβάν

Απίστευτα πράγματα γράφονται για Έλληνα άσο. Ποια είναι η αλήθεια;

ΠΑΟΚ - Ευθύμης Κουλούρης: Αλαν. Αντριάνο. Πάτο. Μπαλοτέλι. Καμαρά. Μπεραχίνο. Τέτεχ. Επτά παίκτες. Μόνο σήμερα. Ολοι, σύμφωνα με τα τουρκικά media της Δευτέρας, βρίσκονται στο στόχαστρο της Γαλατασαράι, η οποία έχοντας… ξεπουλήσει (20 εκατ. ευρώ εισπράξεις από τις πωλήσεις Ροντρίγκες, Καμπάκ) έχει βγει στην αγορά αναζητώντας δύο επιθετικούς. Έναν καθαρόαιμο φουνταριστό -που τέτοιος άλλωστε δεν υπάρχει στο ρόστερ της- και έναν περιφερειακό.

Αυτά, προς απάντηση της σεναριολογίας που έφερε και τον Ευθύμη Κουλούρη στο στόχαστρο των «λιονταριών». Η μεταγραφολογία, σε επίπεδο δημοσιευμάτων, στην Τουρκία είναι… χειρότερη και από τα δικά μας! Ειδικά όταν αφορά μεγάλη ομάδα. Οι Τούρκοι δεν είναι φερέγγυοι, ούτε σε επίπεδο δημοσιευμάτων ούτε καν σε επίπεδο επαλήθευσης ενδιαφέροντος. Τίποτα δεν προκύπτει από την καθημερινότητα της «τσιμ-μπομ» πως έχουν ενδιαφέρον για τον αρχισκόρερ της Super League.

Και το κυριότερο, στον ΠΑΟΚ δεν έχουν απολύτως καμία ενημέρωση/πληροφόρηση πως επίκειται πρόταση για τον ποδοσφαιριστή τους, που βγάζει μάτια φέτος αγωνιζόμενος δανεικός στον Ατρόμητο. Όπως μάλιστα έχουμε αναφέρει και παλαιότερα, υπάρχουν αρκετοί στον «δικέφαλο του Βορρά» που -ούτε λίγο ούτε πολύ- περιμένουν πώς και πώς μια τέτοια πρόταση, θεωρώντας πως ο Έλληνας άσος με τις φετινές του εμφανίσεις την αποτελεσματικότητα θα έπρεπε να είχε παρουσιάσει ενδιαφέρον-προσφορές από ομάδες του εξωτερικού.

Η αλήθεια είναι πως στην Τούμπα, πριν την παραχώρηση Πρίγιοβιτς, είχαν ενημέρωση πως το όνομα του Ευθύμη Κουλούρη συζητιέται αρκετά, σοβαρά, σε δύο γερμανικές ομάδες. Η μεταγραφή όμως του «Πρίγιο» μάλλον έβαλε φρένο, έστω και για επικοινωνιακούς λόγους, σε οποιαδήποτε σκέψη να δοθεί το «πράσινο» φως για την πώληση του 22χρονου επιθετικού. Κοινώς, για να καταλήξουμε: οτιδήποτε προκύπτει και έρχεται από την Τουρκία, πρέπει να αντιμετωπίζεται αν όχι αρνητικά, τουλάχιστον επιφυλακτικά (αξίωμα, ισχύει παντού).

Και τέλος, ο Έλληνας άσος δεν έχει φέρει, παρότι το περιμένουν στον Δικέφαλο, καμία πρόταση ακόμη. Και ίσως, τη δεδομένη τουλάχιστον στιγμή, να ξέρουν οι άνθρωποι που τον εκπροσωπούν πως δεν τους συμφέρει να φέρει. Καλύτερα το καλοκαίρι όταν και -συνολικά- η εικόνα, θα είναι πιο ξεκάθαρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Aδιανόητο: Παίκτης του ΠΑΟΚ είπε «όχι» σε τρελή πρόταση της Μπαρτσελόνα - Δεν είναι troll

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags