Facebook Pixel ΠΑΟΚ: «Ρουκέτα» Σαββίδη σε Βαρέλα - Απίστευτο «πέσιμο» - Αυτός είναι ο διάδοχος - Έρχεται... αύριο το πρωί
| 2019-01-22 10:40:00

«Ρουκέτα» Σαββίδη σε Βαρέλα - Απίστευτο «πέσιμο» - Ποιος είναι ο διάδοχος - Έρχεται... αύριο το πρωί

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Ρουκέτα» Σαββίδη σε Βαρέλα - Απίστευτο «πέσιμο» - Ποιος είναι ο διάδοχος - Έρχεται... αύριο το πρωί

Απρόσμενη εξέλιξη με τον βασικό στόπερ. Έτσι τον... στριμώχνουν.

ΠΑΟΚ - Σβέριρ Ίνγκασον: Όσο ο Φερνάντο Βαρέλα δεν φαίνεται να ενδίδει στην… αυτοκρατορική για τα δεδομένα της στιγμής,  αλλά και του… μέλλοντος (οικονομικός εξορθολογισμός) του Δικεφάλου, τόσο θα εντείνονται τα σενάρια που θέλουν τους Κυπελλούχους να παλεύουν ολοένα και πιο εντατικά την περίπτωση του Σβέριρ Ίνγκασον.

Το sportdog τις προηγούμενες μέρες σας παρουσίασε και το χρονικό και την πραγματική διάσταση του συγκεκριμένου φλερτ. Επισημάνθηκε πως είναι μια ακριβή περίπτωση (η φημολογία περί ρήτρας αποδέσμευσης 4 εκατ. ευρώ δεν έχει επιβεβαιωθεί, δεδομένα όμως εκεί περίπου κυμαίνονται οι απαιτήσεις της ομάδας του), δεδομένα ο δίαυλος που υπάρχει με τη Ροστόφ λόγω της παλαιότερης ιδιοκτησίας της με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος άλλωστε διατηρεί στην ρωσική πόλη και την επιχειρηματική του έδρα, είναι ορθάνοικτος, ωστόσο η υπόθεση, ακόμη, θέλει δουλειά.

Σε επικοινωνία που είχαμε με έναν εκ των μάνατζερ του Ισλανδού στόπερ, το μόνο που αρκέστηκε με έμφαση και επίταση να τονίσει είναι πως «οι δυο ομάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις», αρνούμενος κατηγορηματικά να σχολιάσει το παραμικρό αναφορικά με επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, πόσο μάλλον με επιθυμία του να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα». 

Απλώς, επαναλάμβανε τις επαφές, τις συζητήσεις στις οποίες βρίσκονται οι δυο ομάδες, σαν να ήθελε να δείξει κάτι. Και πάντα, οι μάνατζερ σε αυτές τις περιπτώσεις βγάζουν ειδήσεις και περνάνε μηνύματα όταν… δεν λένε πράγματα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Σβέριρ Ινγκασον δεδομένα απασχολεί τον ΠΑΟΚ. Και τον απασχολεί, όπως τονίσαμε και χτες, και με σε ορίζοντα καλοκαιριού, αφού δεδομένα τότε (ανεξαρτήτως και τι ανάγκη θα προκύψει ενδεχομένως άμεσα) ο «δικέφαλος» του Βορρά θα κινηθεί για κεντρικό αμυντικό, ειδικά αν η κατάσταση με τις διαπραγματεύσεις με τον Φερνάντο Βαρέλα για ανανέωση του δικού του συμβολαίου δεν βελτιωθεί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανεξήγητο: Έτσι χάνει ο ΠΑΟΚ τον παικταρά του - Τον αρπάζουν με 3 «μύρια» - Θα γίνει χουνέρι;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags