Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ζιλ Ντίας: Κόλαση με τον «ζογκλέρ» - Γιατί τον «τελειώνουν» - Ποιος «καθαρίζει» - Ακραίο σενάριο με Γιαννιώτη
| 2019-01-22 23:30:00

Κόλαση με τον «ζογκλέρ» - Γιατί τον «τελειώνουν» - Ποιος «καθαρίζει» - Ακραίο σενάριο με Γιαννιώτη

του Παναγιώτη Νικολάου
Κόλαση με τον «ζογκλέρ» - Γιατί τον «τελειώνουν» - Ποιος «καθαρίζει» - Ακραίο σενάριο με Γιαννιώτη

Όλα στο κόκκινο για το μεγάλο «μπαμ». Απίστευτα «πλακώματα»!

Ολυμπιακός - Ζιλ Ντίας: Σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας σήμερα, είχαμε… φωτογραφίσει την αμφιβολία που ολοένα και αυξάνεται αναφορικά με την ολοκλήρωση του δανεισμού του παίκτη από τη Μονακό στον Πειραιά. Αμφιβολία που πλέον και καταγράφεται «επισήμως», με τις αναφορές να θέλουν τους Μονεγάσκους σταθερά αρνητικούς στο να συναινέσουν στον νέο δανεισμό του Πορτογάλου εξτρέμ στους «ερυθρόλευκους».

Σενάριο που έχει μια κάποια λογική, αν αναλογιστεί κανείς πως η Μονακό λογικά δεν πρέπει να είναι και ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την τροπή που πήρε ο πρώτος φετινός δανεισμός του παίκτη της, αφού χρόνο συμμετοχής στη Νότιγχαμ δεν πήρε (τουλάχιστον όχι όσο υπολογίζονταν πως θα πάρει).

Συνεπώς, μοιάζει λογικό από την πλευρά του γαλλικού συλλόγου να υπάρχουν επιφυλάξεις για δεύτερο, σερί δανεισμό σε ομάδα κοινής ιδιοκτησίας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Κακά τα ψέματα όμως, το συγκεκριμένο σενάριο δεν είναι τόσο λογικό. Όπως και η δικαιολογία που εμφανίζεται για την άρνηση των Μονεγάσκων σε νέο δανεισμό, πως δηλαδή τον υπολογίζουν στο υπόλοιπο της σεζόν στην προσπάθεια τους να παραμείνουν στο Σαμπιονά. Παίκτης ο οποίος παραχωρήθηκε στην αρχή της χρονιάς, δεν γίνεται καμία ομάδα να υπολογίζει στη βοήθεια του στη μέση της, ειδικά μάλιστα όταν απέχει αρκετά από το να πούμε πως έβγαλε μάτια.

Αρα, μοιάζει λογικότερη η πιθανότητα να θέλουν οι Μονεγάσκοι να επωφεληθούν από την επιμονή (;) των Πειραιωτών να προσθέσουν τον Ζιλ Ντίας στο ρόστερ του.

Η αλήθεια είναι πως επίσης δημιουργούνται κάποιες απορίες από το μανατζερικό καθεστώς του Πορτογάλου, αφού ως γνωστόν, ατζέντης του είναι ο Ζόρζε Μέντες, οποίος και λόγω της εξαιρετικής συνεργασίας που είχε με Ολυμπιακό και Φόρεστ, παρουσιάζονταν ως ο καταλύτης της υπόθεσης του δανεισμού του πελάτη του στους «ερυθρόλευκους», αναλαμβάνοντας να «καθαρίσει» αυτός την… μπουγάδα με τη Μονακό, ενός δηλαδή συλλόγου που κατά το κοινώς λεγόμενο, λύνει και δένει.

Επίσης, αξιοσημείωτη είναι και η φημολογία των περασμένων ημερών πως οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν κάτι πιο… σίγουρο, «ψημένο» στη θέση των εξτρέμ από τον Πορτογάλο «ζογκλέρ» και πως επειδή τη δεδομένη στιγμή πολλά συμβαίνουν αναφορικά με πωλήσεις, αποχωρήσεις και ανανεώσεις -όλα επηρεάζουν και τη λίστα που θα δηλωθεί στην ΟΥΕΦΑ για τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ- τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί και σίγουρα τα πάντα είναι αλληλένδετα (ακόμη για παράδειγμα η ανανέωση ή μη του συμβολαίου του Γιαννιώτη με την προσθήκη εξτρέμ. Οσο… ακραίο και αν ακούγεται).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH: Απίθανο: Νέα πρόταση-βόμβα στο λιμάνι - Γι’ αυτόν δίνουν 8 εκατομμύρια - Γίνεται να μην τον δώσουν;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags