Facebook Pixel Ολυμπιακός: «Bόμβες» Μαρινάκη μετά τον Ζιλ Ντίας
| 2019-01-24 11:13:00

«Bόμβες» Μαρινάκη μετά τον Ζιλ Ντίας - Οργιάζουν οι φήμες για τρελή πρόταση και μεταγραφή-έκπληξη!

του Παναγιώτη Νικολάου
«Bόμβες» Μαρινάκη μετά τον Ζιλ Ντίας - Οργιάζουν οι φήμες για τρελή πρόταση και μεταγραφή-έκπληξη!

Έρχονται τα πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό, φοβερές εξελίξεις.

Μπορεί να έχει πάρει παράταση το θέμα του Ζιλ Ντίας, κατά πως φαίνεται όμως οδεύουμε σιγά σιγά προς την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου σίριαλ. Τις τελευταίες μέρες και κυρίως εξαιτίας της μη άφιξης του Πορτογάλου στην Αθήνα ως την Τρίτη, που αρχικά εκτιμήθηκε πως θα ήταν η… d-day, υπήρξαν διάφορες πληροφορίες που ήθελαν την μετακόμιση του στον Ολυμπιακό να «κολλάει».

Από τους «ερυθρόλευκους» όμως, πάγια, προέκυπτε σιγουριά για την εξέλιξη και την τελική έκβαση της υπόθεσης, δείχνοντας πως έχουν τον έλεγχο της, την κοντρολάρουν. Πλέον, φαίνεται πως είναι θέμα ημερών (ίσως και ωρών) οι οριστικές και θετικές εξελίξεις στην υπόθεση του Πορτογάλου, ο οποίος και θα δώσει στον Πέδρο Μαρτίνς μια ακόμη επιλογή που ήθελε στα άκρα της μεσοεπιθετικής διάταξης του Ολυμπιακού.

Τι έπεται λοιπόν; Σταθερά το θέμα του τερματοφύλακα, όπου τα πάντα εξαρτώνται για το αν θα γίνει κίνηση τώρα ή όχι, από την έκβαση της προσπάθειας γεφύρωσης των διαφορών με τον Ανδρέα Γιαννιώτη (χωρίς να έχει προκύψει τίποτα σε αυτό το μέτωπο), ενώ διατηρείται -συνηθισμένο σε κάθε μεταγραφική περίοδο για τον Ολυμπιακό- και η φημολογία περί έκπληξης, σε θέση που δεν ήταν στα… must για την ενίσχυση των «ερυθρόλευκων».

Κάτι που αν επιβεβαιωθεί είτε θα αφορά αντικατάσταση κάποιου ποδοσφαιριστή που θα πωληθεί (ολοένα και αυξάνονται οι πληροφορίες πως στον Ολυμπιακό περιμένουν προτάσεις που θα μπορούσαν να συζητήσουν), με τους Κούτρη και Ομάρ να βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας, είτε, όπως προέκυψε μετά τον τραυματισμό του Μπουχαλάκη στη χθεσινή αναμέτρηση Κυπέλλου με την Ξάνθη για μια έξτρα λύση στο κέντρο.

Θα εξαρτηθεί από το διάστημα της απουσίας του Ελληνα διεθνούς, σε κάθε περίπτωση όμως αυτή θα προκύψει έτσι κι αλλιώς και ακολουθεί ένας… κολασμένος Φεβρουάριος, γεμάτος ντέρμπι, Γιουρόπα Λιγκ, Κύπελλο, συνεχόμενα ματς  και οι επιλογές του Μαρτίνς (με τον «Μπούχα» στα πιτς) είναι αριθμητικά λίγες: Γκιλιέρμε, Καμαρά, Νάτχο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σόου Αλέφαντου: «Μου θυμίζει Κοτρίδη - Δεν αναλύω Σολδάνο - Γίνε νταής - Όλα τα λεφτά για ΠΑΟΚ ο...»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags