Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Λαμία: Τα... έσπασαν Βέργος και Κουρμπέλης
| 2019-01-25 10:37:00

Τα... έσπασαν Βέργος και Κουρμπέλης - Γι’ αυτό «τρελάθηκε» ο Χατζηθεοδωρίδης - Μαγκιά Δώνη-Νταμπίζα

του Νίκου Στεργίου
Τα... έσπασαν Βέργος και Κουρμπέλης - Γι’ αυτό «τρελάθηκε» ο Χατζηθεοδωρίδης - Μαγκιά Δώνη-Νταμπίζα

Τι έγινε στα αποδυτήρια του Τριφυλλιού. Έκανε «πλάκα» ο Χάβος. 

Παναθηναϊκός - Λαμία: Αποτυχία, πισωγύρισμα, «σφαλιάρα», κάζο, «ναυάγιο». Διάφοροι από τους χαρακτηρισμούς που αποδόθηκαν στο χθεσινό αποκλεισμό του Τριφυλλιού στους «16» του Κυπέλλου. Χθες, δεν είχε ούτε ακραία καιρικά φαινόμενα, ούτε τίποτα από όσα έχει… συνδέσει τους Πράσινους στους δύο, διαδοχικούς του, αποκλεισμούς από την ομάδα της Φθιώτιδας στο Κύπελλο.

Ούτε καν δικαιολογίες χωράνε. Μπορεί φυσικά να υπάρξουν. Και εννοείται πως βαραίνουν όλους. Από τους πιτσιρικάδες του Δώνη, μέχρι τον ίδιο τον προπονητή της ομάδας. Καλές οι αλλαγές σχηματισμών, αλλά χθες μετρήσαμε τουλάχιστον έξι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως ο Χατζηθεοδωρίδης, στο πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκε έπαιξε σε τρεις διαφορετικές θέσεις (μέχρι και αμυντικός χαφ...), χωρίς ούτε μία να είναι η «κανονική» του (αριστερός  μπακ). Και εύλογα δημιουργείται και το ερώτημα μήπως και ο Ελληνας τεχνικός έχει υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες και κυρίως την προσαρμοστικότητα των παικτών του σε συνεχείς, ασταμάτητες, αλλαγές διατάξεων και ρόλων;

Μετά το παιχνίδι, λογικό είναι, τα αποδυτήρια του Τριφυλλιού θύμιζαν… νεκροταφείο. Μεγάλη η απογοήτευση, ανάλογη και η «βουβαμάρα», αρκετοί οι απαρηγόρητοι: από τον Βέργο, που έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες για να σκοράρει, με κορυφαία αυτή του 120', μέχρι τον αρχηγό Κουρμπέλη, ο οποίος παρότι όχι στο 100%, μπήκε στο δεύτερο μέρος για να διορθώσει τα (πολλά) κακώς κείμενα στο κέντρο των «πρασίνων» και ήταν ένας από αυτούς που αστόχησαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Δεδομένα, το σερί των αρνητικών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων (σίγουρα ο αποκλεισμός από τη Λαμία, ανεξαρτήτως πως έρχεται είναι το κερασάκι στην τούρτα, πόσο μάλλον όταν η ομάδα του Μάκη Χάβου παρατάχτηκε ουσιαστικά με τα «δεύτερα» χθες) προβληματίζουν τους υπεύθυνους του αγωνιστικού πλάνου του φετινού Παναθηναϊκού.

Και σίγουρα, ελαφρυντικά μπορεί να αναζητηθούν, αλλά τόσο ο Νταμπίζας όσο και ο Δώνης, ποτέ δεν τα ζήτησαν και πάντοτε στις δημόσιες τοποθετήσεις τους (αλλά και στις «διδαχές» τους στους ποδοσφαιριστές) ζητούν και η φετινή ομάδα να αξιολογείται ως «κανονικός» Παναθηναϊκός...

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags