Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τσουνάμι αποχωρήσεων, πώληση-βόμβα και... έκπληξη
| 2019-01-25 11:13:00

Έρχεται... πληρωμένος - «Κόλαση» με Γιαννιώτη - Τρελές αποχωρήσεις - Πώληση-βόμβα και... έκπληξη

του Παναγιώτη Νικολάου
Έρχεται... πληρωμένος - «Κόλαση» με Γιαννιώτη - Τρελές αποχωρήσεις - Πώληση-βόμβα και... έκπληξη

Τσουνάμι στο λιμάνι! Ποιοι φεύγουν, τι σκάει και τι... ψήνεται;

Ολυμπιακός: Το σίριαλ Ντίας ολοκληρώθηκε. Ο Πορτογάλος ήρθε χθες και ανακοινώθηκε ο δανεισμός του από τους Πειραιώτες (σ.σ. για πόσο, γνωρίζουν μόνο οι Ερυθρόλευκοι, η Μονακό και ο... Ζόρζε  Μέντες, ο οποίος έχει πάρει επ’ ώμου την ανασυγκρότηση των Μονεγάσκων, επαναφέροντας τον Ζαρντίμ στον πάγκο τους και -οσονούπω- φέρνοντας και νέα φουρνιά παικτών προκειμένου ν’ αποφύγουν τον υποβιβασμό από το σαμπιονά. Και αυτός ήταν και ο λόγος της καθυστέρησης του deal του Ντίας…), ενώ η διαπραγμάτευση για τερματοφύλακα καλά κρατεί.

Οι Ιταλοί χθες πρώτα έκαναν λόγο για συμφωνία με τον Ντοναρούμα, μετά το απέσυραν. Το sportdog είναι σε θέση να γνωρίζει πως αν δεν… πληρώσει η Μίλαν ένα πολύ σημαντικό μέρος των απολαβών του Ιταλού τερματοφύλακα (έχει να λάβει περίπου 500.000 ευρώ στο υπόλοιπο της χρονιάς), αυτό το deal δεν γίνεται να προχωρήσει, αφού το διαθέσιμο μπάτζετ για την προσθήκη ενός δεύτερου στην ιεραρχία πορτιέρε είναι πολύ, πολύ μικρότερο (περίπου 100-150.000 ευρώ). 

Και επίσης, όπως τονίστηκε στον «σκύλο», μοιάζει δύσκολο από την πλευρά του Ντοναρούμα (αλλά και του αζέντη του, του Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος δεν είναι - εδώ και καιρό- στα καλύτερα φεγγάρια του με τους Ερυθρόλευκους) να αποδεχτεί να έρθει στην Ελλάδα για να είναι αναπληρωματικός του Σα και να μη μείνει (για παράδειγμα) στους «ροσονέρι», όντας αναπληρωματικός του μικρότερου, φημισμένου αδερφού του. 

Φυσικά, όπως κατ’ επανάληψη έχουμε τονίσει, το θέμα της προσθήκης ενός τερματοφύλακα έχει να κάνει και με το τι συμβαίνει με τον Γιαννιώτη. Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε η φημολογία επαναπροσέγγισης και η σχετική αισιοδοξία που ακολούθησε, ήμασταν επιφυλακτικοί. Προσπάθειες όντως γίνονται, άκρη ή έστω... μέση ακόμη δεν έχει βρεθεί. Και αυτό, όπως πάλι είχαμε επισημάνει, επηρεάζει καταλυτικά και τις σχέσεις του συλλόγου με τους εκπροσώπους του διεθνή Ελληνα τερματοφύλακα, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ανδρέα Νινιάδη (σχέσεις που δοκιμάστηκαν και το περασμένο καλοκαίρι...).

Από εκεί και πέρα, ώρες φαίνεται πως απέχει η ολοκλήρωση του δανεισμού του Νικολάου στην Εμπολι (σας είχαμε ενημερώσει πως κάτι «παίζει» από εξωτερικό), ο Ανδρούτσος επιστρέφει, αφού ο Πανιώνιος δεν μπορεί να πάρει φορολογική ενημερότητα, μόνο και μόνο για να… ξαναφύγει (και γι’ αυτόν υπάρχει κινητικότητα από το εξωτερικό), η φημολογία για μεταγραφική έκπληξη πάγια συντηρείται (για τον Ολυμπιακό μιλάμε, που πάντα ως και τη δωδεκάτη ώρα κάθε παζαριού συζητάει και ψάχνεται…), οι ενδιαφερόμενοι για Κούτρη και Ομάρ… καραδοκούν και περιμένουν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου για να «χτυπήσουν», ενώ λύση φαίνεται πως αναζητάται και για τα θέματα των (εκτός πλάνων πλέον) Ναουέλ και Φετφατζίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε «βόμβα» από έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο: «Έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό, έρχεται Ελλάδα»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags