Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή εντολή από προπονητή σε παίκτες – Τρελάθηκαν οι οπαδοί (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-01-25 15:51:00

Φοβερή εντολή από προπονητή σε παίκτες – Τρελάθηκαν οι οπαδοί (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Φοβερή εντολή από προπονητή σε παίκτες – Τρελάθηκαν οι οπαδοί (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό συνέβη στο Τσέλσι-Τότεναμ.

Τσέλσι – Τότεναμ: Απίστευτη στιγμή με τον Τζιανφράνκο Τζόλα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των πέναλτι στον επαναληπτικό ημιτελικό της Τσέλσι με την Τότεναμ για το Λιγκ Καπ. Φώναζε στους παίκτες και το επιτελείο της ομάδας να καθίσουν όλοι στο έδαφος για να βλέπουν οι οπαδοί πιο καθαρά από την εξέδρα!

Απίστευτη στιγμή με τον Τζιανφράνκο Τζόλα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των πέναλτι στον επαναληπτικό ημιτελικό της Τσέλσι με την Τότεναμ για το Λιγκ Καπ. Φώναζε στους παίκτες και το επιτελείο της ομάδας να καθίσουν όλοι στο έδαφος για να βλέπουν οι οπαδοί πιο καθαρά από την εξέδρα!

Το ποσοστό κληρονομικότητας της τριχόπτωσης ανδρών είναι 81%. Κράτησε τα μαλλιά σου με τη βοήθεια των ειδικών.

Ο βοηθός του Μαουρίτσιο Σάρι σκέφτηκε και τον κόσμο των «μπλε» που ήθελε να παρακολουθήσει καθαρά την αγωνιώδη διαδικασία από την άσπρη βούλα, έπειτα από το 2-1 της κανονικής διάρκειας της ρεβάνς των ημιτελικών του Carabao Cup στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Έτσι, φώναξε σε όσους βρίσκονταν μπροστά από τον πάγκο και ήταν όρθιοι, να... καθίσουν στο χορτάρι για να μη δυσκολεύουν τους οπαδούς από πίσω τους!

ΠΗΓΗ: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags