Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Λαμία: Χαμός για την ένσταση του - Αυτό προτιμούν οι παίκτες - Απόφαση-φωτιά Δώνη
| 2019-01-25 20:05:00

Χαμός για την ένσταση του ΠΑΟ - Όλα σε μια κλωστή - Αυτό προτιμούν οι παίκτες - Απόφαση-φωτιά Δώνη

του Νίκου Στεργίου
Χαμός για την ένσταση του ΠΑΟ - Όλα σε μια κλωστή - Αυτό προτιμούν οι παίκτες - Απόφαση-φωτιά Δώνη

Τι λέγεται στα αποδυτήρια του Τριφυλλιού; Ποιος θα αποφασίσει;

Παναθηναϊκός - Λαμία: Το θέμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες και θέλει μερίδα τουλάχιστον των διοικούντων της «πράσινης» ΠΑΕ να εξετάζει πιθανότητα έντασης αναφορικά με τη χθεσινή ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Λαμία εξαιτίας της μη υιοθέτησης από τον διαιτητή της αναμέτρησης Παπαπέτρου για χρήση τέταρτης αλλαγής (ως έχουν δικαίωμα από το καλοκαιρινό Μουντιάλ οι ομάδες) κατά τη διάρκεια της παράτασης, λογικό ήταν να απασχολήσει και τα αποδυτήρια του Τριφυλλιού.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν της σημερινής προπόνησης, που έγινε σε βαρύ κλίμα (διατηρείται από χθες) και έντονη απογοήτευση εξαιτίας του αποκλεισμού, το ενδεχόμενο της ένστασης εννοείται πως συζητήθηκε τόσο μεταξύ των παικτών όσο φυσικά και του τεχνικού επιτελείου (ήταν ενήμεροι πριν την έναρξη της προπόνησης).

Χωρίς να μπούμε σε λεπτομέρειες που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία αναφορικά με… ονόματα και διευθύνσεις, η συντριπτική πλειοψηφία (σε επίπεδα «εκλογών» Χόνεκερ στην πάλαι ποτέ Ανατολική Γερμανία) των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού είναι αντίθετη με την κατάθεση ένστασης και την οποιαδήποτε πιθανότητα να κερδηθεί η πρόκριση στα χαρτιά.

Χωρίς -αυτονόητο αυτό- να συνδέεται με τον επερχόμενο αντίπαλο (Ολυμπιακό), κάτι που για τους περισσότερους από τους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού, περισσότερο κίνητρο θα ήταν παρά φόβητρο.

Σε κάθε περίπτωση όμως, οι «πράσινοι» έστω και χωρίς να το δημοσιοποιήσουν, δε συμφωνούν με την πρόθεση ή την εξέταση μιας ένστασης, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog βρίσκει και σύμφωνο το μεγαλύτερο μέρος και του τεχνικού επιτελείου (με… μικρότερο πάντως ποσοστό σε σχέση με αυτό των παικτών). Άλλωστε, όπως λέγεται, η εισήγηση του Γιώργου Δώνη είναι αυτή που ίσως ληφθεί τελευταία υπόψιν από την ΠΑΕ.

Βεβαίως, αν η διοίκηση αποφασίσει να κάνει ένσταση και το παιχνίδι γίνει ξανά, εννοείται πώς άπαντες στην ομάδα θα προετοιμαστούν κατάλληλα για να δώσουν ξανά μια μάχη απέναντι στον... κακό τους δαίμονα, βλέποντας σα μια ακόμη ευκαιρία να γλιτώσουν από τον οδυνηρό αποκλεισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα... έσπασαν Βέργος και Κουρμπέλης - Γι’ αυτό «τρελάθηκε» ο Χατζηθεοδωρίδης - Μαγκιά Δώνη-Νταμπίζα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags