Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Μήτρογλου: Τινάζει την μπάνκα ο Μαρινάκης;
| 2019-01-26 10:30:00

Αυτόν γυρίζουν μετά τον Αβραάμ - Τρελό σενάριο με τον «τελειωμένο» - Τινάζει την μπάνκα ο Μαρινάκης;

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτόν γυρίζουν μετά τον Αβραάμ - Τρελό σενάριο με τον «τελειωμένο» - Τινάζει την μπάνκα ο Μαρινάκης;

Απίθανα πράγματα για Έλληνα άσο. Το sportdog αποκαλύπτει.

Ολυμπιακός - Κώστας Μήτρογλου: Δεν είναι στα καλύτερά του ο Έλληνας φορ στη Μαρσέιγ. Χθες, αγωνίστηκε βασικός για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος ύστερα από τις 11 Νοεμβρίου. Δεν πήγε καλά, οι Φωκαείς ηττήθηκαν με 2-1 στο «Βελοντρόμ» από τη Λιλ. Αντικαταστάθηκε ένα τέταρτο πριν το τέλος της αναμέτρησης, με την κατάσταση να γίνεται... χειρότερη για τον «Μητρογκόλ», αφού ο Μάριο Μπαλοτέλι, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του γαλλικού συλλόγου, παρότι ανέτοιμος, στο τέταρτο που αγωνίστηκε συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ.

Η άφιξη του «σούπερ Μάριο» είναι αλήθεια πως δυσκολεύει αρκετά την κατάσταση για τον διεθνή επιθετικό. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από την πλευρά της Μαρσέιγ για να βρει ομάδα, αλλά με την υφιστάμενη αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του, αλλά και πλέον την παρουσία του Μπαλοτέλι στο ρόστερ, ο δρόμος προς την ενδεκάδα γίνεται ακόμη πιο δύσβατος.

Λογικά στο εναπομείναν διάστημα της μεταγραφικής περιόδου θα ενταθούν οι επαφές για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης, που όπως φαίνεται τη δεδομένη στιγμή θα είναι ένας δανεισμός του Κώστα Μήτρογλου ως το τέλος της σεζόν.

Αγορά, ο Ελληνας φορ έχει, με αρκετές ομάδες να έχουν χτυπήσει την πόρτα του. Η σεναριολογία που εμπλέκει τον Ολυμπιακό και το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για τον Λεονάρντο Κούτρη, μάλλον είναι αβάσιμη. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog, το σενάριο της παραχώρησης του 31χρονου επιθετικού στους «ερυθρόλευκους» ως μέρος των ανταλλαγμάτων για τον Έλληνα μπακ ήταν ένα σενάριο που έπαιξε πολύ νωρίς στη σκέψη των ανθρώπων των Φωκαών, «κάηκε» όμως αμέσως. Για πολλούς λόγους (αγωνιστικούς, οικονομικούς κ.λπ.).

Οποιαδήποτε σκέψη πλέον, ανεξάρτητη της όποιας κίνησης αποφασίσει να κάνει η Μαρσέιγ για τον Λεονάρντο Κούτρη δε συνδέεται με τον Κώστα Μήτρογλου, ενώ επίσης, ανεξάρτητα, θέμα παραχώρησης του παίκτη στους Πειραιώτες δεν τίθεται, αφού οι «ερυθρόλευκοι» και πλήρεις είναι πλέον στη θέση του φορ (με την άφιξη του Σολδάνο και τη διαφαινόμενη παραμονή του Χασάν), αλλά -κυρίως- δεν μπορούν να καλύψουν το συμβόλαιο του Ελληνα επιθετικού (πάνω από 2 εκατ. ευρώ μεικτά ως το τέλος της σεζόν).

Οπότε, για το συγκεκριμένο, αν όχι... καθόλου καλάθι, τουλάχιστον μικρό κρατήστε. Και με την υποσημείωση πάντα, πως το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για τον νεαρό μπακ υφίσταται, αλλά -επαναλαμβάνουμε- πως δε συνδέεται σε τίποτα με τον έμπειρο φορ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τρελή πρόταση στον Ολυμπιακό - Το σκέφτεται σοβαρά ο Μαρινάκης - Είναι Έλληνας και βασικός

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags