Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ομάρ Ελ Καντουρί: Έτσι έκανε το... θαύμα ο Σαββίδης- Τον «τσίτωσε» ο Λουτσέσκου
| 2019-01-26 14:15:00

Έτσι έκανε το... θαύμα ο Ιβάν - Τον «τσίτωσε» ο Ραζβάν - Το επόμενο «μπαμ» - Ποιος «τρώει» άκυρο

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έτσι έκανε το... θαύμα ο Ιβάν - Τον «τσίτωσε» ο Ραζβάν - Το επόμενο «μπαμ» - Ποιος «τρώει» άκυρο

Πήρε φόρα ο Σαββίδης και τρελαίνει κόσμο. Αποκαλυπτικό παρασκήνιο.

ΠΑΟΚ - Ομάρ Ελ Καντουρί: Τελικά, με αυτά που κάνει ο Ιβάν Σαββίδης στην Τούμπα, ικανοί είναι να πιστέψουν οι οπαδοί της ομάδας πως ακόμη και στη… θάλασσα μπορεί να περπατήσει! Η υπερβολή, ενδεικτική της δυσκολίας του εγχειρήματος που ανέλαβε, να μεταπείσει δηλαδή τον Μαροκινό άσο και να τον κάνει να ξεχάσει την… κρεβατομουρμούρα (ασύλληπτη η πίεση της γυναίκας του) και να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν.

Το sportdog είναι σε θέση να γνωρίζει πως από την αρχή του συγκεκριμένου σίριαλ, στις αρχές Νοεμβρίου, ο παίκτης, προβάλλοντας οικογενειακούς λόγους, αξίωσε την αποδέσμευση του από τον ομάδα, ζητώντας κατά το κοινώς λεγόμενο από τον Δικέφαλο να… βάλει πλάτη. Οι επιτελείς του συλλόγου αυτό που μετέφεραν στον Ελ Καντουρί ήταν: «φέρε πρόταση που να μας καλύπτει και φύγε».

Αυτό, με αρκετές παλινωδίες τόσο σε οικονομικό επίπεδο (η Πάρμα ξεκίνησε πολύ χαμηλά τις προσφορές της, κάτω από 400.000 ευρώ) όσο και επίπεδο ατζέντη του Ομάρ Ελ Καντουρί (παράτησε τον Μίνο Ραϊόλα και συνεργάζεται εδώ και περίπου τρεις μήνες με άλλον ατζέντη, ο οποίος και χειρίστηκε το θέμα της μεταγραφής του στην Πάρμα), το κοινό ποθούμενο, επιτεύχθηκε.

Και ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε ανταλλάγματα ικανά για να τηρήσει τη δέσμευση του Νοεμβρίου και ο ποδοσφαιριστής θα είχε ένα εξαιρετικό συμβόλαιο (περίπου 1 εκατ. ευρώ ετησίως, έναντι του 1,2 που εισπράττει τώρα), βρίσκοντας το μάλιστα σε απόσταση… ενός τσιγάρου (60 χιλιόμετρα) από εκεί που ακόμη μένει η οικογένεια του (κοντά στην Μπολόνια).

Ετσι, τα πάντα έμοιαζαν να έχουν συμφωνηθεί και να έχουν «κλειδώσει». Η δημόσια τοποθέτηση όμως του Ραζβάν Λουτσέσκου αμέσως μετά τη ρεβάνς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή -κι ενώ φυσικά ο Ρουμάνος προπονητής γνώριζε τα πάντα…- με την οποία αξίωνε την παραμονή του Μαροκινού ήταν αυτή που… γύρισε το μάτι του Σαββίδη, η άφιξη του οποίου στη Θεσσαλονίκη έθεσε σε κίνηση το σχέδιο αλλαγής των δεδομένων.

Και κατά πως φαίνεται μετά τη χθεσινή τους συνάντηση, ο Σαββίδης τα κατάφερε, κρατώντας τον παίκτη ως το τέλος της σεζόν. Μένει να… οριστικοποιηθεί (αφού λογικά ο Μαροκινός θα έχει αντιδράσει από το οικογενειακό του περιβάλλον), αλλά έτσι όπως παρουσιάστηκε χθες η εν λόγω εξέλιξη, πλέον, νέα -προς το αρνητικό- αλλαγή έχει ελαχιστοποιηθεί.

Τι σημαίνει η παραμονή του Ομάρ Ελ Καντουρί; Πως ουσιαστικά η δραστηριοποιήση του Δικεφάλου στο μεταγραφικό παζάρι, μπορεί και να «κλειδώνει» εδώ. Εστω και… καθυστερημένα, στην Τούμπα ανακάλυψαν τη φυσική θέση του Μαροκινού («οκτάρι»), εκεί χρησιμοποιήθηκε κόντρα στη Παναχαϊκή και εκεί λογικά θα μπορεί να δώσει εφεξής λύσεις, με τη θέση του στους εξτρέμ να «καλύπτεται» τόσο από ενδεχόμενη προώθηση Βιεϊρίνια (υπάρχει και ο Γιαννούλης πλέον) ή όταν είναι έτοιμος ο Πέδρο Ενρίκε.

Μόνη εκκρεμότητα και αυτή που παίρνει σειρά για τον... Ιησού (σ.σ. Ιβάν Σαββίδη) του ΠΑΟΚ; Η ανανέωση του συμβολαίου του Φερνάντο Βαρέλα. Με τη φόρα όμως που έχει πάρει ο ιδιοκτήτης των Κυπελλούχων -δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή να παραγνωρίσει την επιμονή της συζύγου του και να πάει κόντρα στις επιθυμίες της…- η συγκρατημένη αισιοδοξία που εδώ και δύο, τρεις μέρες βγαίνει και από το συγκεκριμένο μέτωπο (χωρίς να υπάρχει πάντως κάτι το χειροπιαστό) μόνο αδικαιολόγητη δεν μοιάζει. Και happy end και σε αυτήν την περίπτωση, αυτομάτως θα βάλει στον πάγο (ως το καλοκαίρι) την όποια αναζήτηση του Δικεφάλου για έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό. 

ΔΙΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτος Ιβάν - Έτσι «σκλαβώνει» τους παίκτες - Τι τους βάζει να υπογράφουν - Το δέχεται ο Βαρέλα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags