Facebook Pixel Ολυμπιακός - Superleague: Ο Ροντρίγκο Μολέντο στο προσκήνιο!
| 2019-01-27 10:05:00

Αποκαλύψεις-φωτιά για Μολέντο-Ολυμπιακό - «Πάνω από 10 εκατ. - Όπως με ΠΑΟ - Εκτός 1,5 μήνα»

του Γιώργου Κτενά
Αποκαλύψεις-φωτιά για Μολέντο-Ολυμπιακό - «Πάνω από 10 εκατ. - Όπως με ΠΑΟ - Εκτός 1,5 μήνα»

«Βραζιλιάνος» στο Sportdog για τον «μεγάλο» ερυθρόλευκο πόθο.

Ολυμπιακός - Superleague: Ο Ροντρίγκο Μολέντο στο προσκήνιο!

Στα 10 εκατ. ευρώ ανέρχεται η τιμή του Ροντρίγκο Μολέντο, καθώς αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Ιντερνασιονάλ, όπως αποκάλυψε στο sportdog.gr ο Γιάννης Ντούζγος.

Δημοσιογράφος της Kingbet, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας, σχολίασε ακόμα ότι ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού αποτελεί ηγετική μορφή στην ομάδα, που συμμετέχει στο Λιμπερταδόρες και δύσκολα θα τον παραχωρήσει.

Ακόμα, τόνισε ότι βρίσκεται εκτός δράσης για 1,5 μήνα και, ακόμα κι αν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, θα χρειαστεί ένα εύλογο διάστημα για να βρεθεί σε φόρμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στον Ολυμπιακό με 11αδάτο Έλληνα - Παίζει «με το έτσι θέλω» στην Τρίπολη - Τι λέει ο Μαρτίνς!


«Το πρωτάθλημα της Βραζιλίας τελείωσε στις αρχές Δεκέμβρη και τώρα οι ομάδες έχουν αρχίσει το πολιτειακό πρωτάθλημα που είναι λιγότερο ανταγωνιστικό, αλλά σημαντικό. Ο Μολέντο πέρσι ήταν ηγέτης στην άμυνα της Ιντερνασιονάλ. Το σύστημα της ομάδας ήταν αμυντικογενές και στηριζόταν σε αυτόν. Ξεχώρισε με την παρουσία του, όπως τον είχαμε δει και στον Παναθηναϊκό», ήταν το αρχικό σχόλιο του καλού συναδέλφου στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Ήταν καλός, "καθαρός", δυνατός στις ψηλές φάσεις και πιστώθηκε γκολ. Όποτε απουσίαζε από την 11άδα της Ιντερνασιονάλ η ομάδα του αντιμετώπιζε πρόβλημα. Δεν υπήρχε κάποιος που να μπορεί να τον αντικαταστήσει επάξια. Έβγαλε και 2-3 τραυματισμούς, από τους οποίους ο ένας ήταν μυϊκός».

Με βάση τα δεδομένα της ομάδας, του παίκτη, του πρωταθλήματος, ποια είναι η τιμή που θα μπορούσε να πωληθεί;

«Το θεωρώ δύσκολο να τον αφήσει να φύγει, αν δεν βρουν αντικαταστάτη του. Αλλά δεν είναι ομάδα που έχει χρήματα και είναι δύσκολο να βρει αντικαταστάτη σε αυτό το επίπεδο. Αν τον πουλούσαν θα ήταν για πάνω από 10 εκατ. ευρώ. Κι αυτό γιατί τα δικαιώματά ενός παίκτης στη Βραζιλία ανήκουν σε πολλούς (ομάδες, μάνατζερ, συγγενείς), κατ' επέκταση ανεβάζουν την τιμή για να βγάλουν χρήματα».

Η Ιντερνασιονάλ συζητάει για την παραχώρησή του;

«Το πιο σημαντικό για την Ιντερνασιονάλ είναι ότι παίζει στο Κόπα Λιμπερταδόρες και είναι πολύ δύσκολο να τον αφήσει και να φύγει. Η Ιντερνασιονάλ είναι τεράστια ομάδα στη Βραζιλία. Όταν είχε υποβιβαστεί, ακριβώς επειδή είχε ξεπουλήσει όλους τους παίκτες της, η νέα διοίκηση είχε υποσχεθεί ότι δεν θα ξανασυμβεί το ίδιο. Για αυτό και τώρα που επέστρεψαν στη μεγάλη κατηγορία και βγήκαν στο Κόπα Λιμπερταδόρες, είναι δύσκολο να πουλήσουν ένα τόσο σημαντικό μέλος της 11άδας».

Ποια είναι η κατάσταση που βρίσκεται αυτή την περίοδο ο παίκτης, αν υποθέσουμε ότι ο Ολυμπιακός προχωρήσει την περίπτωσή του και τον φέρει στην Ελλάδα;

«Τώρα στη Βραζιλία είναι σαν να βρίσκονται, σε επίπεδο Ευρώπης, στις αρχές Ιουλίου. Είναι περίπου εδώ και 1,5 μήνα χωρίς αγώνες δηλαδή, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί ένα διάστημα για να πάρει μπρος. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι γνωρίζει καταστάσεις στην Ελλάδα, το πρωτάθλημα, τις ιδιαιτερότητες. Κι αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να προσφέρει, ξανά, άμεσα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags