Facebook Pixel Άρης: «Ντου» από τον κόσμο - Ποιοι «τρέμουν» - Δραματικές εξελίξεις
| 2019-01-28 10:12:00

«Σεισμός» σε top ομάδα Superleague - «Ντου» από τον κόσμο - Ποιοι «τρέμουν» - Δραματικές εξελίξεις

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Σεισμός» σε top ομάδα Superleague - «Ντου» από τον κόσμο - Ποιοι «τρέμουν» - Δραματικές εξελίξεις

Σε δύσκολη θέση ο πρόεδρος. Θα πάρει «κεφάλια»; Xαμός...

Άρης - Σάββας Παντελίδης: Να παραγνωριστεί δεν γίνεται. Ο Ερέρα απομακρύνθηκε, παρότι είχε την ομάδα στην πεντάδα, γιατί (όπως δήλωσε και δημόσια ο Θόδωρος Καρυπίδης) δεν δούλευε επαρκώς στις προπονήσεις. Και αυτή η ανεπάρκεια, φαίνονταν και στα αποτελέσματα και κυρίως στην εικόνα των «κιτρίνων» (σύμφωνα με τους προεδρικούς ισχυρισμούς).

Στη θέση του Ερέρα, ήρθε ο Σάββας Παντελίδης, κοινή και μεγάλη επιθυμία τόσο του Καρυπίδη όσο και του τεχνικού διευθυντή του Αρη, του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου.

Ο καλός Ελληνας τεχνικός κέρδισε στο ντεμπούτο του στο Ηράκλειο, με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, έκτοτε έκανε άλλη μια νίκη,  επί της Λαμίας, με γκολ πάλι στις καθυστερήσεις και… τέλος! Δύο νίκες με γκολ στα χασομέρια σε επτά αγωνιστικές, ένας σοκαριστικός αποκλεισμός στο Κύπελλο από τον Εργοτέλη, δεν είναι αν μη τι άλλο απολογισμός που να δίνει στον νέο προπονητή (και όχι μόνο) του Αρη, ψήφο εμπιστοσύνης.

Μετά και τη χθεσινή ήττα στη Λειβαδιά, δεν είναι υπερβολή να καταγραφεί πως ο κόσμος του συλλόγου είναι στα… κάγκελα, με αντιδράσεις κατά πάντων. Και κατά του Καρυπίδη και κατά του νέου προπονητή και κατά του Διαμαντόπουλου. Τους δύο συνεργάτες του, σε προ ημερών συνέντευξη, ο διοικητικός ηγέτης της «κίτρινης» ΠΑΕ τους στήριξε.

Μεταγραφικά, παρότι δεν υπάρχει… σάλιο στα ταμεία, προσπάθεια γίνεται (έστω και αν κάποιες από τις επιλογές ρίχνουν λάδι στη φωτιά…), ωστόσο είναι εμφανές πως τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον (και με αρκετό, επαρκές δείγμα της νέας προπονητικής κατάστασης), ο Αρης δεν… τσουλάει.

Και το ερωτηματικό στη Θεσσαλονίκη είναι ως πότε ο Καρυπίδης θα διατηρήσει τις… αντιστάσεις του, θα συνεχίσει να στηρίζει τους συνεργάτες του και δεν θα δώσει στο… αγριεμένο πλήθος το «αίμα» που ζητάει, παίρνοντας «κεφάλια».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags