Facebook Pixel Oλυμπιακός: Έτσι τινάχθηκε στον αέρα ο... κλεισμένος - Μέχρι και πέντε αποχωρήσεις!
| 2019-01-28 10:54:00

Έτσι τινάχθηκε στον αέρα ο... κλεισμένος - Είπε «όχι» στον Ολυμπιακό - Μέχρι και πέντε αποχωρήσεις!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έτσι τινάχθηκε στον αέρα ο... κλεισμένος - Είπε «όχι» στον Ολυμπιακό - Μέχρι και πέντε αποχωρήσεις!

Ποια ήταν η μεγάλη «παπάτζα» και γιατί δεν έγινε η ανατροπή;

Τελικά… σώτο! Η συμφωνία με τον Αντόνιο Ντοναρούμα και τον Ολυμπιακό. Μην τα ξεχνάμε αυτά. Μεσοβδόμαδα, «φαγώθηκαν» πρώτα οι Ιταλοί να ισχυρίζονται πως ο τερματοφύλακας των «ροσονέρι» όχι μόνο είχε συμφωνήσει, αλλά είχε υπογράψει κιόλας τον δανεισμό του στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι τον περίμεναν την Τετάρτη, την Πέμπτη, την Παρασκευή κ.ο.κ στην Αθήνα.

Τελικά, για διάφορους λόγους (που δεν σχετίζονται μόνο με τον τραυματισμό - δικαιολογία, του Πέπε Ρέινα, που παρουσιάστηκε ως αφορμή για να ζητηθεί από τη Μίλαν για λίγες μέρες παράταση της άφιξης του Ντοναρούμα στην Αθήνα), το έτσι κι αλλιώς «φουσκωμένο» από τα media της γειτονικής χώρας deal δεν προχώρησε, ναυάγησε και έτσι ο Ολυμπιακός έφερε στην Αθήνα το... Σάββατο, τον Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος και ανακοινώθηκε χθες (για ακόμη μια φορά προκαλεί εντύπωση πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν ανακοίνωσαν το χρονικό διάστημα της συνεργασίας των δύο πλευρών) λύνοντας το θέμα του «αντι-Γιαννιώτη».

Κίνηση που παράλληλα «φωτογράφισε» ακόμη ένα... ανεκπλήρωτο σενάριο, αυτό της επαναπροσέγγισης Ολυμπιακού - Γιαννιώτη, αφού είναι εμφανές πως οι «ερυθρόλευκοι» ποτέ δε θα προχωρούσαν (όπως κατ’ επανάληψη είχαμε τονίσει στον sportdog) σε προσθήκη τερματοφύλακα αν δεν ήταν 101% πως δεν πρόκειται να υπάρξει σημείο επαφής με τον Γιαννιώτη. Γέφυρες έπεσαν, προσπάθεια (όχι και τόσο έντονη ή μεγάλη είναι αλήθεια) έγινε, αποτέλεσμα όμως δεν υπήρξε. Και έτσι, ενεργοποιήθηκε η λύση Λοντίγκιν, με τον Γιαννιώτη πλέον στον προθάλαμο της εξόδου. 

Και αυτό το μέτωπο, των απομακρύνσεων δηλαδή, είναι το μόνο (φαινομενικά) ενδιαφέρον των Πειραιωτών στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου (με δεδομένο πως η προσθήκη - επιστροφή Αβράαμ Παπαδόπουλου θα επικυρωθεί). Πέραν του Γιαννιώτη λοιπόν, ομάδα ψάχνει ο Ανδρούτσος, Ναουέλ και Φετφατζίδης σταθερά είναι στην πόρτα της εξόδου, ενώ δεδομένα, η προσοχή των ανθρώπων των «ερυθρόλευκων» είναι και στο εξωτερικό και στις προτάσεις που αναμένονται για Κούτρη (Μαρσέιγ) και, όπως εκτιμάται, αν και στο λιμάνι δεν το πιστεύουν τόσο, Ομάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρομερή αποκάλυψη Αλέφαντου: «Πρόεδρε, πάρ' τον γρήγορα, θα γίνει στοπεράρα, είναι σίφουνας!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags