Facebook Pixel Άρης - Σάββας Παντελίδης: Παίζει την... καρέκλα του από ματς σε ματς!
| 2019-01-29 22:19:00

«Αναταράξεις» σε κορυφαίο σύλλογο της Σούπερ Λιγκ – Στον «αέρα» ο προπονητής, τελειώνουν και οι…

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Αναταράξεις» σε κορυφαίο σύλλογο της Σούπερ Λιγκ – Στον «αέρα» ο προπονητής, τελειώνουν και οι…

Έξαλλος ο πρόεδρος, δεν ακούει πλέον κανέναν.

Άρης - Σάββας Παντελίδης: Μία που το γράψαμε, μία που έγινε… viral.

Μόλις χτες το sportdog κατέγραψε την κατάσταση στον Αρη και τις σκέψεις (μέσω των αφόρητων πιέσεων που δέχεται για αλλαγές) του ισχυρού άνδρα του συλλόγου,  του Θοδωρή Καρυπίδη για ριζικές – και πάλι – ανακατατάξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα και πως στο συγκεκριμένο πλαίσιο κανείς, μα κανείς, δεν θα έπρεπε να νιώθει ασφαλής.

«Φωτογραφίσαμε» τον προπονητή, Σάββα Παντελίδη, αφού – κακά τα ψέματα – τα αποτελέσματα και η εικόνα του Αρη ενόσω βρίσκεται στα ηνία δεν έχουν δικαιολογήσει σε καμία περίπτωση τη θέρμη με την οποία «κυνηγήθηκε» η περίπτωση του όταν απομακρύνθηκε ο Ισπανός Ερέρα. Και πλέον, εδώ και λίγες ώρες, όπως βγαίνει από διαρροές εκ μέρους του συλλόγου, ο Ελληνας τεχνικός είναι στον αέρα.

Από την Θεσσαλονίκη βέβαια ξεκαθάρισαν πως στο μεθαυριανό ματς με την Ξάνθη θα είναι κανονικά στον πάγκο για την εξ αναβολής αγωνιστική της Super League, όμως  δεδομένα εφεξής θα παίζει την καρέκλα του σε κάθε ματς.

Το sportdog γνωρίζει πως ο Καρυπίδης έχει ήδη βολιδοσκοπήσει δύο (τουλάχιστον) περιπτώσεις προπονητών, υποψηφίων διαδόχων του Παντελίδη και περιμένει να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Αμεσα και πιθανότατα, χωρίς αυτές να αφορούν μόνο το πόστο του προπονητή, αλλά και άλλα, καίρια στο επιτελείο του Αρη, αφού οι πιέσεις που δέχεται για… ολικό πλέον «λίφτινγκ» του αγωνιστικού τμήματος είναι και μεγάλες και έρχονται από διάφορες κατευθύνσεις.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτη αποκάλυψη για οπαδό του ΠΑΟΚ: Για να μπει στο γήπεδο είπε πως είναι...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags