Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μόνο με τόσα θα πάει στη Μαρσέιγ ο Κούτρης - Τι σχέση έχει ο Μπαλοτέλι
| 2019-01-29 23:11:00

Τρελό deal στο... παρά ένα των μεταγραφών - Τουλάχιστον 7 «μύρια» - Στο «κόλπο» και ο... Μπαλοτέλι!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελό deal στο... παρά ένα των μεταγραφών - Τουλάχιστον 7 «μύρια» - Στο «κόλπο» και ο... Μπαλοτέλι!

Τα πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό, ποιος ο ρόλος της UEFA.

Ολυμπιακός: Της… μόδας ο Λεονάρντο Κούτρης. Γνωστό το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για τον ακραίο μπακ του Ολυμπιακού, γνωστό και το τι πραγματικά ισχύει όπως έχει επισημάνει το sportdog για την συγκεκριμένη περίπτωση.

Καλό λοιπόν, τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου να κάνουμε ένα… φρεσκάρισα, «φωτογραφίζοντας» παράλληλα και που (λογικά θα) πάει η κατάσταση.

Οι Φωκαείς παρακολουθούν τον Κούτη από την αρχή της σεζόν. Τους κάνει. Ποτέ δεν ήταν στην κορυφή της λίστας τους για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας τους, αλλά ήταν πάντα σε αυτήν. Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος παζαριού έχουν… βαρεθεί να μετράνε αρνήσεις σε όσες επιλογές είχαν πιο πάνω (ιεραρχικά) από τον Κούτρη. Τελευταία, αυτή του Νταλμπέρ της Ιντερ, για τον οποίο οι «νερατζούρι» ζήτησαν… τον ουρανό με τ’ άστρα.

Η Μαρσέιγ, χρήματα έχει. Δεν μπορεί όμως, με τον φόβο του FFP να τα διαθέσει. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να μεταθέτει χρονικά τις συμφωνίες και τις πληρωμές της από το καλοκαίρι και ύστερα. Χαρακτηριστικό άλλωστε, πως το deal με τον Μπαλοτέλι είναι μέχρι το τέλος της σεζόν. Τότε, θα κριθεί αν οι δυο πλευρές συνεχίσουν (και για αθλητικούς και για οικονομικούς λόγους).

Αν και εφόσον λοιπόν ο γαλλικός σύλλογος αποφασίσει να κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Κούτρη, έχοντας επίγνωση των αξιώσεων των «ερυθρόλευκων», η πρόταση αυτή δεν γίνεται και δεν θα αφορά αγορά του διεθνή αριστερού μπακ τώρα. Η πρόταση θα είναι για δανεισμό και καλοκαιρινή option αγοράς. Προοπτική που θα συζητήσει ο Ολυμπιακός μόνο αν αυτή η option είναι υποχρεωτική, σε διαφορετική περίπτωση δεν πρόκειται να συναινέσει.

Και παράλληλα, το ύψος αυτού του buy-out θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο των 7 εκατ. ευρώ, χωρίς φυσικά να αποκλείεται στη συμφωνία (ίσα ίσα…) και ποσοστό μεταπώλησης. Με αυτά τα δεδομένα,  ναι, ο Ολυμπιακός θα… δελεαστεί. Διαφορετικά, πολύ δύσκολα. Αυτή λοιπόν, είναι η μία σημαντική παράμετρος, η δεύτερη φυσικά να προχωρήσει όντως η Μαρσέιγ για τον Κούτρη και να το κάνει σε  νούμερα και μορφή πρότασης που μόλις περιγράψαμε. Είναι πιθανό (αφού έχουν «τσακίσει» όλες οι άλλες επιλογές της), ακόμη όμως δεν είναι και σίγουρο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Αποκάλυψη-σοκ για «αρπαγή» κορυφαίου παίκτη του Ολυμπιακού από ομάδα της Premier - Πολλά λεφτά!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags