Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Γι’ αυτό «την έπεσε» στα πιτσιρίκια - Απίστευτη «απαίτηση»
| 2019-01-30 11:19:00

«Κόλαση» με Δώνη - Γι’ αυτό «την έπεσε» στα πιτσιρίκια - Έτσι το γυρίζει τούμπα - Τρομερή «απαίτηση»

του Νίκου Στεργίου
«Κόλαση» με Δώνη - Γι’ αυτό «την έπεσε» στα πιτσιρίκια - Έτσι το γυρίζει τούμπα - Τρομερή «απαίτηση»

Τσίτα τα γκάζια στο Κορωπί, μεγάλη μαγκιά. Γιατί πήρε... μαστίγιο;

Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Ολόσωστη η σημερινή επισήμανση των παρατηρήσεων του προπονητή του Τριφυλλιού στους παίκτες του, μετά το ματς με την ΑΕΛ, για τη μη τήρηση του fair-play στο φινάλε του παιχνιδιού. Κάτι άλλωστε που ο Ελληνας τεχνικός, παρά το κακό αποτέλεσμα, παρά την κάκιστη εμφάνιση, είχε επιλέξει στις πρώτες του τηλεοπτικές δηλώσεις, μετά το φινάλε του παιχνιδιού, να καταγράψει.

Εννοείται συνεπώς πως το επισήμανε και στους ποδοσφαιριστές του. «Παιδαγωγικός», έτσι κι αλλιώς, ο ρόλος του προπονητή, πόσο μάλλον στον συγκεκριμένο Παναθηναϊκό, που αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του, τώρα, στη φετινή σεζόν, «πλάθονται» επαγγελματικά.

Και ο Γιώργος Δώνης, εξυπακούεται πως δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο συγκεκριμένο κομμάτι, όντας ιδιαίτερα σχολαστικός όχι μόνο με τον τρόπο που παίζουν οι παίκτες του, αλλά και τον τρόπο που συμπεριφέρονται στο γήπεδο.

Φυσικά όμως, από την άλλη πλευρά, δεν ήταν η μόνη παρατήρησή του. Δεν ήταν καν αυτή που απέσπασε τη μερίδα του λέοντος στην κριτική προς τους παίκτες του. Και πώς να γίνει αλλιώς δηλαδή; Ο Παναθηναϊκός κατάφερε παίζοντας με παίκτη περισσότερο για όλο το παιχνίδι να μην κερδίσει. Οσο και να είχε παράπονα από τη μη τήρηση του fair-play ο Ελληνας τεχνικός, δεν θα μπορούσε να παραγνωρίσει το προφανές, που είναι πως η ομάδα του, τον τελευταίο 1,5 μήνα… δεν βλέπεται!

Και επειδή ακριβώς έρχεται σειρά δύσκολων παιχνιδιών, αρχής γενομένης από το αποψινό στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, ο έμπειρος τεχνικός έβγαλε το... μαστίγιο, αφήνοντας το καρότο στην άκρη.

Περιμένει αντίδραση, περιμένει να «ξυπνήσουν» οι παίκτες του και το τελευταίο διήμερο έχει κάνει αυτό  ακριβώς: προσπαθεί σε κάθε ευκαιρία να δώσει στους ποδοσφαιριστές του να καταλάβουν πως εφόσον ο ίδιος και ο Νταμπίζας έχουν δηλώσει από την αρχή της σεζόν πως οι ίδιοι δεν ψάχνουν για δικαιολογίες και θέλουν η ομάδα τους να κρίνεται ως... κανονικός Παναθηναϊκός, το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι παίκτες. Κοντός ψαλμός (Αγρίνιο γαρ), αλληλούια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη-βόμβα από Γεωργίου: Έτσι έκλεψαν το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags