Facebook Pixel ΑΕΚ - Κώστας Γαλανόπουλος:Deal με 5 εκατομμύρια - Ποιος έκανε πρόταση, τι «φρενάρει»
| 2019-01-30 12:59:00

Πανικός για το «τούρμπο» - Deal με 5 εκατ. - Ποιος έκανε πρόταση, τι «φρενάρει» - Φοβερά πράγματα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Πανικός για το «τούρμπο» - Deal με 5 εκατ. - Ποιος έκανε πρόταση, τι «φρενάρει» - Φοβερά πράγματα

Τρελό παρασκήνιο με σούπερ ταλέντο. Γιατί «καίγονται» στην ΑΕΚ;

ΑΕΚ - Κώστας Γαλανόπουλος: Χθες, ψηλαφίσαμε την ιστορία με το φερόμενο ενδιαφέρον της Ουντινέζε για τον νεαρό μέσο, ξεκαθαρίζοντας πως αυτό δεν υφίσταται για κάτι άμεσο, αλλά έχει καλοκαιρινή προοπτική. Περαιτέρω ψάξιμο της υπόθεσης, έδωσε και περισσότερα στοιχεία, τα οποία είναι αλήθεια πως δεν δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις αναφορές των γειτονικών media στην Ιταλία.

Η αλήθεια είναι λοιπόν πως η πλευρά του παίκτη, με την αρωγή και την έγκριση της Ένωσης, «δουλεύει» … υπερεντατικά το τελευταίο διάστημα έχοντας ως στόχο την καλοκαιρινή πώληση του διεθνούς μέσου.

Μάλιστα, όπως μεταφέρθηκε στο sportdog, ειδικά μέσα στο 2019 αυτό το «εντατικό» έχει… οξυνθεί ακόμη περισσότερο. Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε: «λες και δεν υπάρχει αύριο»…

Λογικό λοιπόν, το όνομα του Κώστα Γαλανόπουλου να έχει φτάσει ακόμη και εκεί που δεν τον… ήξεραν. Υπενθυμίζουμε πως ο 21χρονος, απασχόλησε αρκετά ύστερα από τις πρώτες του εμφανίσεις πριν δύο χρόνια. Η αλήθεια είναι πως έκτοτε δεν δικαιολόγησε σε πολλά τις ελπίδες που είχαν στην Ένωση, ειδικά μάλιστα με τη φετινή του παρουσία στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά σε κάθε περίπτωση η ηλικία, η θέση και τα στοιχεία του συνθέτουν σίγουρα ένα πακέτο που μπορεί να πλασαριστεί στο εξωτερικό.

Επιπρόσθετα, για να γίνει ελκυστικότερο αυτό το πακέτο, το «πουσάρισμα» του παίκτη πλέον δεν συνοδεύεται με ταμπελάκι «10 εκατ. ευρώ», που είχε θέσει ως αντίτιμο σε ενδεχόμενη πώληση του η ΠΑΕ. Πλέον, έχει γίνει «έκπτωση» κατά 50% με την επισήμανση πως αυτό το ποσό, των 5 δηλαδή εκατομμυρίων, είναι συζητήσιμο, με μειωτική δηλαδή τάση.

Κάπως έτσι έφτασε και στην Ουντινέζε, από πρόταση μάνατζερ δηλαδή (όχι του ποδοσφαιριστή). Και εκεί έμεινε. Οι «φριουλάνι» δεν ψάχνονται για χαφ τέτοιου τύπου τώρα και για το καλοκαίρι προφανώς είναι πολύ νωρίς να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως στην ΑΕΚ δεν έχουν καμία απολύτως ενόχληση ή έστω ένδειξη πως υπάρχει κάτι σοβαρό για τον Ελληνα μέσο.

Ναι, όπως είπαμε, «δουλεύεται» εντατικά, αλλά μέχρι στιγμής χωρίς κάποιο αποτέλεσμα, έστω σε επίπεδο προθέσεων. Κάτι που μοιάζει και λογικό, αν συνυπολογιστεί και το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο νεαρός άσος. Οσφυαλγία είναι σύμφωνα με την ομάδα το πρόβλημα του και όσο αόριστο και αν ακούγεται αυτό, το γεγονός πως τον έχει κρατήσει εκτός προπονήσεων 1,5 μήνα (τελευταίο του παιχνίδι στις 16/12) σίγουρα δεν είναι ενθαρρυντικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίθανο SMS της Γελένα στον Βράνιες - «Έλα να με γ...ς και να φύγεις» - Χαμός πριν το ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags