Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ραζβάν Λουτσέσκου: Ήθελαν μόνο να προκαλέσουν
| 2019-01-30 20:03:00

Τρελαμένος ο Λουτσέσκου με διαιτησία και ΠΑΣ: «Ήθελαν μόνο να προκαλέσουν»

Sportdog Team
Τρελαμένος ο Λουτσέσκου με διαιτησία και ΠΑΣ: «Ήθελαν μόνο να προκαλέσουν»

Ο Ρουμάνος βγήκε από τα ρούχα του.

ΠΑΟΚ – Ραζβάν Λουτσέσκου: Τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τη διαιτησία μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-1 εξέφρασεο Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Κρατώ τη γνώμη που είχα και αμέσως μετά το ματς. Σέβομαι κάθε στρατηγική, ακόμη και να παίζουν με έντεκα παίκτες στην άμυνα. Αυτό που έγινε σήμερα είναι ντροπή. Αν είσαι τόση ώρα στο γήπεδο και αρνείσαι την ιδέα για να παίξεις ποδόσφαιρο, δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνεις στον αγώνα. Ήθελαν μόνο να προκαλέσουν», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Γίνονται συνέχεια λάθη εναντίον μας. Το ένα γκολ ήταν μισό μέτρο οφσάιντ, υπήρχε και ένα ακόμη πέναλτι που δεν μας δόθηκε. Την περασμένη εβδομάδα είχαμε ένα καθαρό πέναλτι για τον Σάκχοφ. Πριν είχαμε ένα ακυρωθέν γκολ που έπρεπε να μετρήσει. Μπορεί να μη δόθηκε ένα πέναλτι στην αντίπαλη ομάδα, αλλά δεν είχαν δοθεί δύο κόκκινες υπέρ μας. Κάθε φορά έχουμε τα ίδια. Δεν ξέρω, ίσως φοβούνται να πάρουν τις σωστές αποφάσεις υπέρ μας. Ενδεχομένως να βρίσκεται κάτι άλλο. Μπορεί να είμαι πνευματικά άρρωστος. Σήμερα μέτρησε ένα γκολ οφσάιντ και στην Τρίπολη δεν μέτρησε καθαρό γκολ υπέρ μας. Το Σαββατοκύριακο είδαμε τουλάχιστον δύο πέναλτι να δίνονται στην Ευρώπη σε στημένες φάσεις, σήμερα οι αντίπαλοι είχαν κρεμαστεί πάνω στον Βαρέλα και τον Κρέσπο. Σαν προπονητής που είμαι πρέπει να λέω τα λάθη που γίνονται κατά της ομάδας μου».

Ο κ. Λουτσέσκου έμεινε ευχαριστημένος από την ομάδα του: «Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, με πολλές ευκαιρίες, αλλά τις χάσαμε. Ήταν δύσκολο για μας, γιατί οι παίκτες του ΠΑΣ έπαιζαν με αυτοθυσία και δεν ήταν εύκολο να βρεθούμε σε θέση για γκολ. Θα μπορούσαμε όμως να έχουμε εξασφαλίσει τη νίκη πολύ νωρίτερα».

Για την παρουσία των νέων αποκτημάτων είπε: «Είμαι ευχαριστημένος. Είναι δύσκολο να μην μπορώ να πω κάτι καλό, όταν είχαμε μονίμως την κατοχή που έφτασε στο 80%».

Σχετικά με την εκτέλεση του πέναλτι από τον Άκπομ είπε: «Ήταν μια απόφαση που είχα πάρει από πριν. Είχαμε πει την πρώτη εκτέλεση να αναλάβει ο Πέλκας και τη δεύτερη ο Άκπομ. Το είπα στον Πέλκα στο ημίχρονο και ο ίδιος μου είχε πει πως θα το έδινε και ο ίδιος στον Άκπομ. Κανονικά πρώτος εκτελεστής είναι ο Βιεϊρίνια και μετά εφόσον αγωνιστεί Πέλκας. Ο Άκπομ θα πρέπει να περιμένει για το επόμενο πέναλτι, αλλά μπορεί να τα κερδίζει για μας».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags