Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: Έτσι τους «γλέντησε» ο Λουτσέσκου
| 2019-01-30 21:15:00

Έτσι τους «γλέντησε» ο Ραζβάν - Έκανε... μαγικό - Δικαίωση με killer - Αυτόν «τρώει» το... τούρμπο

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έτσι τους «γλέντησε» ο Ραζβάν - Έκανε... μαγικό - Δικαίωση με killer - Αυτόν «τρώει» το... τούρμπο

Άλλα κόλπα από τον Ρουμάνο. Ποιος Πρίγιοβιτς; Ο... χορευτής!

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: Μία από τις πιο σημαντικές νίκες της χρονιάς πανηγύρισε ο Δικέφαλος σε ένα ματς θρίλερ που πήρε το τρίποντο με γκολ στο 87'. Όλα έδειχναν ότι οι «ασπρόμαυροι» θα έκαναν την πρώτη του εντός έδρας γκέλα, ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου το πήρε πάνω του και... καθάρισε.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, που είχε διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι από πριν, παρότι δεν είχε στη διάθεσή του τους τιμωρημένος Σάκχοφ, Βιεϊρίνια και τον τραυματία Κάνιας, αποφάσισε να ξεκουράσει τον Ζαμπά, καθώς ακολουθούν δύο ντέρμπι που τον χρειάζεται, αλλά και τον Μπίσεσβαρ, τον οποιο έκανε αλλαγή στο 60’, όταν το ματς ήταν στο 1-1. Σε εκείνο το σημείο όμως, όταν αρκετοί απορούσαν γιατί έβγαινε από τον αγωνιστικό χώρο ίσως ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, ο ΠΑΟΚ… κλείδωσε τη νίκη.

Ο Λουτσέσκου έριξε στο ματς αντί του Ολλανδού τον Ζαμπά, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα έκανε την κίνηση-ματ, βάζοντας στο παιχνίδι και τον νεοαποκτηθέντα Σφιντέρσκι και δίνοντας έξτρα ώθηση στην ομάδα του, που έπαιζε πλέον με δύο καθαρά φορ.

Ο κόουτς του Δικεφάλου πίστεψε στον Πολωνό, παρότι ακόμα δεν έχει μπει στο... πνεύμα της ομάδας και δικαιώθηκε απόλυτα, καθώς όντας επιθετικός περιοχής, βρέθηκε στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή και πέτυχε το «χρυσό» γκολ της αναμέτρησης -ίσως και της χρονιάς.

Εκτός, όμως, από τη χρησιμοποίηση του Σφιντέρσκι, ο Ρουμάνος πιστώνεται και την εξαιρετική εμφάνιση του Γιαννούλη, ο οποίος, αν και μετράει μόλις μία εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, πήρε φανέλα βασικού και έδειξε πως μπορεί να κρατήσει τη θέση με άνεση και να βοηθήσει τον προπονητή του για να… ελευθερώσει τον Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος παίζει «αναγκαστικά» αριστερό μπακ, ωστόσο με τον Γιαννούλη να μοιάζει… τούρμπο, είναι πιο εύκολο να παίξει είτε δεξιά είτε πιο μπροστά ως εξτρέμ, κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το μεγαλύτερο «επίτευγμα» του Λουτσέσκου είναι οι εμφανίσεις του Άκπομ, ο οποίος έχει αναλάβει να καλύψει το κενό του Πρίγιοβιτς και σε κάθε ματς πλέον δείχνει πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη, που μπορεί να… χορέψει με άνεση τις αντίπαλες άμυνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έτσι φέρνει Ολιβέιρα ο Σαββίδης - Τα... σκάει τρελά για τον χάφαρο - «Σεισμός» στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags