Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα Σπάτα ξανά ο Μελισσανίδης – Παρουσία με νόημα πριν τον ΠΑΟΚ, χαμός με τον «κομμένο»
| 2019-01-31 15:17:00

Στα Σπάτα ξανά ο Μελισσανίδης – Παρουσία με νόημα πριν τον ΠΑΟΚ, χαμός με τον «κομμένο»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Στα Σπάτα ξανά ο Μελισσανίδης – Παρουσία με νόημα πριν τον ΠΑΟΚ, χαμός με τον «κομμένο»

Ο «τίγρης» βρέθηκε ξανά κοντά στους παίκτες.

ΑΕΚ – Δημήτρης Μελισσανίδης: Στα Σπάτα βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμτης ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η παρουσία του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης είχε διπλή σημασία. Αφενός ο «τίγρης» συμμετείχε στην κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος, αφετέρου βρέθηκε ξανά κοντά στους ποδοσφαιριστές και τους στήριξε, πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι όπως η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη, όχι μόνο για λόγους γοήτρου, αλλά και εξαιτίας της μάχης που θα γίνει για την κατάληψη της 2ης θέσης. Χώρια ότι σε περίπτωση που εξασφαλιστεί το τρίποντο δεν αποκλείεται να μπει φωτιά στη βαθμολογία, καθότι οι Θεσσαλονικείς έχουν δύσκολο πρόγραμμα, αφού ακολουθεί το ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Στο πλευρό του Δημήτρη Μελισσανίδη βρέθηκαν οι Βαγγέλης Ασλανίδης, Μηνάς Λυσάνδρου και Αγγελική Αρκάδη.

Το ντεσού της εκδήλωσης ήταν φυσικά το που έπεσε το φλουρί. Εκεί είχαμε έκπληξη. Και αυτό γιατί ένα από τα τρία φλουριά κέρδισε ο «κομμένος» Βασίλης Λαμπρόπουλος. Οι υπόλοιποι τυχεροί ήταν ο Βίκτωρ Κλωναρίδης και ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος βρέθηκε πριν λίγο καιρό στην ίδια θέση με τον παραγκωνισμένο συμπαίκτη του, αλλά το κλίμα άλλαξε και βρέθηκε ξανά στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη, αφού δέχτηκε την ανανέωση του συμβολαίου του. 

Μάλιστα ο Έλληνας αμυντικός ήταν διπλά τυχερός, καθώς εκτός από την τηλεόραση που κέρδισε από το φλουρί, σε αυτόν πήγε και το ποσό των 1.000 ευρώ της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags