Facebook Pixel Oλυμπιακός - Λεονάρντο Κούτρης: Πάει για καλοκαίρι με τρελά λεφτά
| 2019-01-31 20:15:00

Δεν έσκασε το «μπαμ» του Ολυμπιακού - Έπεσε «απαγορευτικό» - Πάει για καλοκαίρι με τρελά λεφτά

του Παναγιώτη Νικολάου
Δεν έσκασε το «μπαμ» του Ολυμπιακού - Έπεσε «απαγορευτικό» - Πάει για καλοκαίρι με τρελά λεφτά

Γιατί δεν προχώρησε το μεγάλο deal; Πού «κόλλησε»; Όλα εδώ!

Oλυμπιακός - Λεονάρντο Κούτρης: Τελικά, αναμενόμενα, η Μαρσέιγ δεν προχώρησε για τον Έλληνα μπακ. Ούτε και η Νιουκάστλ φυσικά, η οποία όντως είχε κάνει μια διερευνητική επαφή για τον παίκτη, προκειμένου απλώς να έχει μια εικόνα των απαιτήσεων των «ερυθρόλευκων», αλλά πέραν αυτής, ποτέ και τίποτα περισσότερο (ανακοίνωσε άλλωστε, πριν από λίγο, την απόκτηση του Αντόνιο Μπαρέκα, Ιταλού αριστερού ακραίου αμυντικού, δανεικού από τη Μονακό με option αγοράς).

Παίκτη στη θέση του Λεονάρντο Κούτρη, οι Φωκαείς, ακόμη δεν έχουν πάρει. Και όπως φαίνεται, δύσκολα θα προλάβουν να το κάνουν ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, αφού απομένουν ελάχιστες ώρες πριν την εκπνοή της.

Σε κάθε περίπτωση, όπως είχαμε καταγράψει από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησης του ενδιαφέροντος τους, ο Έλληνας μπακ είναι ένας παίκτης που αρέσει στο «Βελοντρόμ». Και από το scouting του συλλόγου έχει εγκριθεί και ο κόουτς Γκαρσία έχει δώσει την έγκρισή του, ενώ και ο τεχνικός διευθυντής, Άντονι Θουμπιθαρέτα, έχει εκφραστεί θετικά.

Το θέμα τώρα δεν μπορούσε να προχωρήσει εξαιτίας των περιορισμένων που έχει ο γαλλικός σύλλογος ελέω FFP. Το καλοκαίρι όμως, σαφώς, θα είναι πιο «άνετοι» στη Μασσαλία. 

Με δεδομένο πως η «τρύπα» στα αριστερά της άμυνας τους δεν θα καλυφθεί (ή έστω θα «μπαλωθεί» όπως-όπως) και ο 23χρονος έχει «επιβιώσει» του ανταγωνισμού δεν είναι καθόλου απίθανο (ίσα-ίσα μάλιστα…) η Μαρσέιγ, με καλύτερες πιθανότητες και ελκυστικότερο «πακέτο» να επανέλθει για τον «ερυθρόλευκο» άσο ως τότε.

Βέβαια, ίσως οι απαιτήσεις των Πειραιωτών να έχουν διαφοροποιηθεί, αλλά μια ομάδα, η οποία ήταν διατεθειμένη να τις καλύψει -έστω και με σπαστή πληρωμή του απαιτητού ποσού των 8 εκατ. ευρώ- τώρα, ενόσω δηλαδή είχε σημαντικό «κόλλημα» με τις πληρωμές τις, λογικά το ερχόμενο καλοκαίρι όταν αυτός ο βραχνάς θα απουσιάζει, θα μπορεί (επίσης) να προσαρμοστεί και στην όποια διαφοροποίηση αξιώσεων. Συμπερασματικά: το θέμα Μαρσέιγ - Κούτρη δεν έχει κλείσει. Ισως μάλιστα, τώρα να ξεκινάει «ζεστά»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Xαμός στον ΠΑΟΚ στο παρά ένα των μεταγραφών - Την... κοπάνησε Έλληνας άσος, υπογράφει στον Ολυμπιακό;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags