Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φοβερή μάχη για τον Φακούντο Φερέιρα.
| 2019-02-01 10:24:00

Φοβερή μάχη από Μαρινάκη - Τι του ζήτησαν και τον τρέλαναν - Μεγάλη «καψούρα» του Μαρτίνς

του Παναγιώτη Νικολάου
Φοβερή μάχη από Μαρινάκη - Τι του ζήτησαν και τον τρέλαναν - Μεγάλη «καψούρα» του Μαρτίνς

Aπίστευτα πράγματα στο φινάλε των μεταγραφών. Όλα στη φόρα!

Τη μέρα που το ενδιαφέρον στα του Ολυμπιακού εστιάζεται στην κατάθεση της λίστας του ρόστερ που θα πάρει μέρος στη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ (τρεις οι επιτρεπόμενες αλλαγές, τέσσερις οι νιόφερτοι - Λοντίγκιν, Μασούρας, Ζιλ Ντίας και Σολδάνο), τα απόνερα της μεταγραφικής περιόδου αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Αναφέρεται σήμερα λοιπόν (στο Sportime) η προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» να κάνουν στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, αυτό που δεν κατάφεραν πριν καν το ξεκίνημα της: να πάρουν δηλαδή τον μεγάλο «πόθο» του Πέδρο Μαρτίνς, τον Φακούντο Φερέιρα. Από τον Νοέμβριο που ξεκίνησε αυτό το φλερτ, είχαν διαφανεί οι δυσκολίες.

Η Μπενφίκα ζητούσε τον... ουρανό με τ’ άστρα για τον δανεισμό του Αργεντινού επιθετικού, οι απολαβές του οποίου (2,2 εκατ. ευρώ) ήταν το πρόσθετο, μεγάλο «αγκάθι» για την ολοκλήρωση του deal, αφού θα ανέβαζε το κόστος δανεισμού του σε επίπεδα... μεταγραφής.

Ο Ολυμπιακός αφού έκανε ό,τι μπορούσε, αποσύρθηκε βλέποντας πως δεν βρίσκονταν... γωνίες, ο Φερέιρα ψάχτηκε, είχε καλές προτάσεις, αλλά τελικά, στη Λισαβόνα παρέμενε. Και η αλήθεια είναι λοιπόν πως πριν λίγες μέρες και σίγουρα πριν το ματς με τη Λάρισα, οι «ερυθρόλευκοι» το κυνήγησαν ξανά, επιδιώκοντας να εκμεταλλευτούν το timing και πιθανή μείωση των απαιτήσεων της Μπενφίκα.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, ελάχιστα διαφοροποιήθηκαν σε σχέση με την αρχική τους προσπάθεια και έτσι ούτε η δεύτερη ευοδώθηκε, με τον Αργεντινό να παραμένει (μέχρι νεοτέρας τουλάχιστον) στη Λισαβόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Xαμός στον ΠΑΟΚ στη λήξη των μεταγραφών - Την... κοπάνησε Έλληνας άσος, υπογράφει στον Ολυμπιακό;

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags