Facebook Pixel ΑΕΚ - Αντρέ Σιμόες: Έτσι σκάει το «μπαμ» - Δίδυμο-φωτιά με 500 χιλιάρικα
| 2019-02-01 12:02:00

Έτσι σκάει το «μπαμ» στην ΑΕΚ - Δίδυμο-φωτιά με 500 χιλιάρικα - Γι’ αυτό «έλιωσε» ο Μελισσανίδης

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έτσι σκάει το «μπαμ» στην ΑΕΚ - Δίδυμο-φωτιά με 500 χιλιάρικα - Γι’ αυτό «έλιωσε» ο Μελισσανίδης

Πώς έγινε η μεγάλη ανατροπή; Ποιος έκανε λάθος; Μόνο στο sportdog.

ΑΕΚ - Αντρέ Σιμόες: Δύο εβδομάδες ακριβώς πριν είχατε διαβάσει από το sportdog το κλίμα μεταστροφής που υπήρχε στο θέμα της παραμονής του Πορτογάλου μέσου στην Ένωση. Τότε, είχαμε επισημάνει πως εκατέρωθεν είχαν υπάρξει βήματα γεφύρωσης της απόστασης που είχε οδηγήσει στην απόφαση να τεθεί ο παίκτης -μαζί με Μπακασέτα και Λαπρόπουλο- εκτός ομάδας εξαιτίας των διαφορών που υπήρχαν στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Σήμερα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, αυτή η τάση επιβεβαιώνεται με τον πλέον σαφή τρόπο. Στην ΠΑΕ είχαν φροντίσει, ειδικά μετά την ανατροπή που υπήρξε και στην υπόθεση του Τάσου Μπακασέτα, να στείλουν τα… μηνύματα προς την πλευρά του Πορτογάλου.

Η εκτίμηση όλων στο αγωνιστικό τμήμα (και όχι μόνο) της Ενωσης προς τον Αντρέ Σιμόες, δεδομένη, ανεξαρτήτως των διαφορών που προέκυψαν. Η πίστη τους πως με την άφιξη του Κρστιτσιτς θα μπορούσαν να συνθέσουν το καλύτερο δίδυμο κεντρικών μέσων στην Ελλάδα, παγιωμένη.

Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος παρά την εξέλιξη που τον έφερε εκτός ομάδας, ποτέ δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα. Και αυτό, επίσης, εκτιμήθηκε. Οταν λοιπόν μεταφέρθηκαν τα μηνύματα από την πλευρά της ΑΕΚ προς τον ποδοσφαιριστή, αυτός ουσιαστικά... περίμενε. Τι; Τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, μήπως και έβρισκε στο φινάλε της, μια προσφορά κοντά στα «θέλω» του. 

Δεν έγινε, στο μυαλό του ίδιου καιρό είχε ωριμάσει η ιδέα ενός (πιθανώς) λάθους χειρισμού στο θέμα των απαιτήσεων που είχε για να ανανεώσει το συμβόλαιο του και έτσι, οι τελευταίες εξελίξεις πιστοποιούν πως οι δύο πλευρές είναι πιο κοντά από ποτέ στην ολοκλήρωση μιας θεαματικής (αλλά και προαναγγελθείσας από το sportdog) ανατροπής που θα κρατήσει τον έμπειρο χαφ στο ρόστερ της ομάδας, μιας και του μεταφέρθηκε -ως το προτελευταίο βήμα ανατροπής- πως η αρχική της πρόταση (περίπου 500.000 ευρώ ετησίως) παραμένει σε ισχύ.

Τι θα κάνει ο Πορτογάλος; Δεδομένες οι δεύτερες σκέψεις που καιρό κάνει, δεδομένη η πρόθεση του να το «δείξει» στη διοίκηση, δεδομένα δεν βρήκε κάτι που να τον ικανοποιεί στο εξωτερικό και έτσι, παρότι η πρόταση της ΑΕΚ απέχει αρκετά από τις αρχικές του απαιτήσεις, αφού «μετρήθηκε» στην αγορά, πλέον, αντιλαμβάνεται και η πλευρά του πως είναι η καλύτερη που μπορεί να βρει. Οπότε, αφού έγιναν όλα τα απαιτούμενα βήματα, απομένει να γίνει και το τελευταίο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα πήρε κρανίο ο Τίγρης - «Πέσιμο» σε Ουζουνίδη - «Έκραξε» Καραγεωργίου - «Σου ζητώ συγγνώμη»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags