Facebook Pixel Ολυμπιακός - Superleague: Ο Γιώργος Κυριακόπουλος μπορεί να γίνει αντι-Κούτρης!
| 2019-02-03 12:00:00

Ατακάρες για τον αντι-Κούτρη: «Παίζει με τη μία στον Ολυμπιακό - Πολυεργαλείο, τσαμπουκάς»!

του Γιώργου Κτενά
Ατακάρες για τον αντι-Κούτρη: «Παίζει με τη μία στον Ολυμπιακό - Πολυεργαλείο, τσαμπουκάς»!

Ο Στάικος Βεργέτης στο sportdog για το «παιδί» του. 
 

Ολυμπιακός - Superleague: Ο Γιώργος Κυριακόπουλος μπορεί να γίνει αντι-Κούτρης!

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Γιώργο Κυριακόπουλο του Αστέρα Τρίπολης ο Στάικος Βεργέτης, καθώς ο νυν προπονητής της Δόξας Δράμας έχει συνδέσει το όνομά του με τους Αρκάδες, λόγω της μεγάλης θητείας που είχε στην ομάδα.

Αφορμή για την επικοινωνία μας στάθηκε το ρεπορτάζ που θέλει τον Ολυμπιακό να εξετάζει την περίπτωση του Κυριακόπουλου, αν πωληθεί κάποια στιγμή ο Λεονάρντο Κούτρης, ενός παίκτη που γνωρίζει άριστα και έχει συνεργαστεί μαζί του ο συγκεκριμένος προπονητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Φορτούνης και Λάζαρος; Αυτόν αποθεώνει ο Μαρτίνς στου Ρέντη - Σαρώνει ο «παππούς»

«Θα αρχίσω από τον άνθρωπο Γιώργο Κυριακόπουλο, καθώς πρόκειται για ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Με πολύ σεβασμό και πειθαρχία, άριστη προσωπικότητα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Βεργέτη στο sportdog.gr.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε για την αγωνιστική του εικόνα: «Σε ο,τι αφορά τον ποδοσφαιριστή Κυριακόπουλο, θέλω να τονίσω ότι πρόκειται για παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί με άνεση στην πρωταρχική του θέση, εκείνη του αριστερού μπακ. Αλλά μπορεί, επίσης, να καλύψει με επιτυχία τη θέση του αριστερού ακραίου χαφ, τη θέση του αριστερού αμυντικού μέσου, αλλά ακόμα και τη θέση του αριστερού στόπερ», είπε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Πρόκειται για πολυεργαλείο στα χέρια ενός προπονητή. Τον χαρακτηρίζει και το πολύ καλό σουτ που έχει, σκοράροντας πολλά και κρίσιμα γκολ για τον Αστέρα. Επίσης έχει πολύ καλές εκτελέσεις σε στημένες φάσεις. Έχει aggressive χαρακτήρα στο παιχνίδι, μπαίνει και παίζει με τσαμπουκά».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν μπορεί να σταθεί στο επίπεδο του Ολυμπιακού, καθώς το ρεπορτάζ τον θέλει να πιάνει Λιμάνι αν πωληθεί ο βασικός αριστερός μπακ, Λεονάρντο Κούτρης, ο Σ. Βερέτης σχολίασε: «Φυσικά και είναι έτοιμος για μια τέτοια πρόκληση. Έχει ωριμάσει ποδοσφαιρικά, είναι πολύ καλός στο παιχνίδι του, μπορεί να αντεπεξέλθει. Θα μπορούσε να πάει στον Ολυμπιακό και να παίξει με τη μία, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Ο Βράνιες την απογείωσε: Τόσα παίρνει η Γελένα για 5 ώρες!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags