Facebook Pixel Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός: Έμεινε στο μηδέν με τον Λεβαδειακό ο Παναθηναϊκός
| 2019-02-03 19:10:00

«Κόλλησε» στην Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός - Έμεινε στο μηδέν - Κινδυνεύει η πεντάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Σκούφου
«Κόλλησε» στην Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός - Έμεινε στο μηδέν - Κινδυνεύει η πεντάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Από ένα δοκάρι για κάθε ομάδα στο ματς.

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός: Στο 0-0 με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά έμεινε ο Παναθηναϊκός ύστερα από ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα και που σημιεώθηκαν δύο δοκάρια, ένα για κάθε ομάδα.

Οι Πράσινοι με αυτή την ισοπαλία πήγαν στους 28 βαθμούς και κινδυνεύουν να πέσουν από την πέμπτη θέση, αν ο Άρης επικρατήσει του ΠΑΣ, ενώ οι Βοιωτοί έμειναν προτελευταίοι με 13 βαθμούς.

ΤΟ ΜΑΤΣ: Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα του ματς και μάλιστα απείλησε για πρώτη φορά στο 8' με ένα σουτ του Μακέντα από πλάγια δεξιά, το οποίο μπλόκαρε ο Μπάγιτς. Ο Λεβαδειακός περίμενε πίσω τους Πράσινους και προσπαθούσε να παίξει στην κόντρα, ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει με αυτό τον τρόπο τους φιλοξενούμενους.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη είχαν την πρωτοβουλία και την διάθεση, αλλά οι διάδρομοι που έβρισκαν προς την εστία των Βοιωτών ήταν ελάχιστοι, ωστόσο θα μπορούσαν να προηγηθούν με την μεγαλύτερη φάση της αναμέτρησης στο 24'. Σε εκείνο το σημείο μετά από εκτέλεση φάουλ ο Μακέντα πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Κουρμπέλης την δεύτερη, αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, αν και στο ξεκίνημα της φάσης υπήρχε οφσάιντ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν γενικά φτωχό σε φάσεις και κάπως έτσι ήρθε το 0-0 απόλυτα φυσιολογικά.

Στην επανάληψη ο Λεβαδειακός ανέβασε την απόδοσή του και πίεσε ψηλά το Τριφύλλι, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία στο 63' με τον Ζησόπουλο. Ο αμυντικός των Βοιωτών βρέθηκε μέσα στην περιοχή και σούταρε, όμως ο Διούδης ήταν ετοιμοπόλεμος και απέκρουσε.

Στο επόμενο λεπτό ο Χατζηγιοβάνης έφυγε από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, γύρισε την μπάλα, όμως ο Μακέντα δεν κατάφερε να την βρει με προβολή και να την στείλει στα δίχτυα του Μπάγιτς.

Στο 68' ο Στανόγεβιτς πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς, όταν είδε εκτός εστίας τον Διούδη και έπιασε ένα απίστευτο σουτ λίγο κάτω από το κέντρο, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια άουτ. Στο 82' ο Άλτμαν απείλησε με καλό σουτ την εστία του Λεβαδειακού, όμως το μηδέν έμεινε μέχρι τέλους.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ: Ο Μακέντα βρέθηκε 2-3 φορές πολύ κοντά στο γκολ, όμως όλες δεν μπόρεσε να βάλει την προβολή και να στείλει την μπάλα προς την εστία του Μπάγιτς. 

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Με τριάδα στην άμυνα παρέταξε τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Δώνης, έχοντας τον Διούδη στο τέρμα και τους Κολοβέτσιο, Οικονόμου και Κουλιμπαλί στα στόπερ. Στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής ήταν οι Γιόχανσον και Ινσούα, ενώ τα δύο χαφ ήταν οι Κουρμπέλης και Δώνης. Στα "φτερά" της επίθεσης πήραν θέση οι Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης και στην κορυφή ο Μακέντα.

Από πλευράς Λεβαδειακού ο Νίκος Καραγεωργίου ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Μπάγιτς, Αντιλέχου, Άνγκουα, Ντιόγκο, Τσαμπούρη, Κονέ, Ζησόπουλο, Στανόγεβιτ, Μαρκόβσκι, Σαβαντογκό και Γιακουμάκη.

Οι συνθέσεις: 

Λεβαδειακός (4-4-3): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Αντιλέχου, Άνγκουα, Ντιόγκο, Ζησόπουλος, Κονέ, Στανόγεβιτς, Σαβαντογκό (77’ Νανγκίς), Μαρκόβσκι (84’ Ιωαννίδης), Γιακουμάκης (90’ Μελεγκ). 

Παναθηναϊκός (3-4-3): Διούδης, Κουλιμπαλί (68’ Άλτμαν), Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Δώνης (86’ Στάικος), Ινσούα, Μπουζούκης (80’ Καμπετσής), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης. 

Η ΦΑΣΗ: Το δοκάρι του Στανόγεβιτς στο 68' αν έμπαινε θα μιλούσαμε για το γκολ της χρονιάς, αφού ο άσος των γηπεδούχων έπιασε ένα απίθανο σουτ από πολύ μακριά και παραλίγο να αιφνιδιάσει τον Διούδη.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Αρκετές κάρτες έδειξε στο παιχνίδι ο διαιτητής Φωτιάς, με τους επόπτες του να έχουν πολλή δουλειά. Σε μία φάση έκαναν λάθος όταν δεν υπέδειξαν οφσάιντ στη φάση που κατέληξε στο δοκάρι του Κουρμπέλη, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο καταλόγισαν σε θέση οφσάιντ τον Χατζηγιοβάνη ενώ δεν ήταν, και στη συνέχεια ζήτησε πέναλτι, που φαίνεται πάντως να μην είναι.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε σε μέτρια ημέρα και δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο που θα του επέτρεπε να μείνει κοντά στην τέταρτη θέση και τον Ατρόμητο...

ΠΑΤΑ ΤΟ: Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags