ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι στο 20ό λεπτό του ντέρμπι για χέρι του Εβγέν Σάκχοφ.
Συγκεκριμένα, σε εναέρια μονομαχία με τον Άλεφ μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα χτύπησε στο απλωμένο χέρι του Ουκρανού χαφ. Ο Δανός διαιτητής, Τίγκααρντ, δεν είδε την παράβαση και δεν κατελόγισε την εσχάτη των ποινών.
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ διαμαρτυρτήρηκαν, με το ριπλέι να τους δικαιώνει, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάχκοφ είχε ήδη μια κίτρινη κάρτα από το 18’. Κάτι που σημαίνει ότι αν ο διαιτητής έδινε το πέναλτι, θα έπρεπε να αποβάλλει τον Ουκρανό με δεύτερη κίτρινη!
Δείτε ΕΔΩ την παράβαση σε βίντεο
Καρέ-καρέ η φάση:
Ο Τίγκααρντ, πάντως, προκάλεσε τις διαμαρτυρίες και των παικτών του ΠΑΟΚ λίγα λεπτά αργότερα εξαιτίας της αποβολής του Λέο Ζαμπά.
Στο 32' ο Βραζιλιάνος, που έπαιζε με κίτρινη κάρτα από το 22', έκανε φάουλ στον Χουλτ, με τον διαιτητή να του βγάζει δεύτερη κίτρινη και να τον στέλνει στα αποδυτήρια. Η απόφαση του Δανού ξεσήκωσε αντιδράσεις, καθώς η κάρτα που έδειξε στον Ζαμπά φαίνεται να είναι μάλλον αυστηρή.
Δείτε ΕΔΩ τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ζαμπά
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο