Facebook Pixel ΑΕΚ - Μαρίνος Ουζουνίδης: Τρελό "ντου" οπαδών: "Μαρίνο μείνε - Έχεις @αρχίδι@"
| 2019-02-05 12:06:00

Τρελό "ντου" οπαδών: "Μαρίνο μείνε - Έχεις @αρχίδι@ - Τι να κάνει μόνο με Πόνσε; - Όχι Χιμένεθ"

Sportdog Team
Τρελό "ντου" οπαδών: "Μαρίνο μείνε - Έχεις @αρχίδι@ - Τι να κάνει μόνο με Πόνσε; - Όχι Χιμένεθ"

Απίστευτες αντιδράσεις μετά τη φυγή Ουζουνίδη. Διαβάστε μηνύματα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ εδώ και λίγη ώρα, ωστόσο τα μηνύματα των οπαδών της ομάδας για την αποχώρηση του Έλληνα τεχνικού μόνο αρνητικά δεν είναι. 

Είναι πολλοί οι φίλοι της Ένωσης που αποθεώνουν τον 50χρονο προπονητή, τον ευχαριστούν για την προσφορά του στην ΑΕΚ και κυρίως στέκονται στη μεγάλη πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Παράλληλα, σε πολλά μηνύματα οι οπαδοί θεωρούν πως κύριος υπεύθυνος για την αγωνιστική πτώση της ομάδας δεν είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αλλά η διοίκηση, ενώ εκφράζονται και κάποιες ενστάσεις σχετικά με την επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ ως διάδοχη λύση.

Διαβάστε μερικά χαρακτηριστικά σχόλια στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ:

Η διοίκηση κανονικά δεν πρέπει να δεχτεί την παραίτηση του,θα πρέπει να τον αφήσει μέχρι τέλους της σεζόν να δούμε που θα καταλήξουμε...τώρα είναι αργά για παραίτησής......

Καλή συνέχεια στην καριέρα σου Μαρίνο. Ευχαριστούμε για ότι κατάφερες και έδωσες στην ομάδα αλλά τα πράγματα ήταν δύσκολα και το ξέρεις και εσύ. Δεν είμαστε αχάριστοι και πάλι ευχαριστούμε κυρίως για την πρόκριση στο Champions League.

Διοίκηση είναι αυτή? Ο κοουτς με ότι παίκτες έχει παίζει λογικό είναι αυτή η εικονα. Ούτε έναν παίκτη καλό φέρατε φέτος να κάνει την διαφορά πλυν του Πόνσε τι περιμένετε να κανει? Όταν ξέρετε να είστε ΑΕΚ μόνο στην νίκη έτσι είστε. Ένας τέτοιος προπονητής με τέτοιο μυαλό έγινε τραγικός στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας

Τον ευχαριστούμε για ότι έδωσε στην ΑΕΚ, κυρίως για την πρόκριση στο C.L. Καλή συνέχεια και σε εκείνον αλλά κυρίως στην ομάδα μας με την ελπίδα ο επόμενος προπονητής να είναι γνώστης του αντικειμένου, με όραμα, τεχνική κατάρτιση, εμπειρία και έμπνευση για τους παίκτες, με σεβασμό και αγάπη στην ομάδα, στην ιστορία και στον κόσμο της

Αν ο επόμενος κοουτς με το ΙΔΙΟ υλικό παίζει το ίδιο σκατα, τότε δεν φταίει ο Μαρίνος. Έχασε τα αποδυτήρια πάντως. Εκεί μάλλον είναι η αιτία του κακού.

Μπορεί να φταιει ο Μαρινος για την εικόνα της ομάδας,μπορεί να έχει χασει τα αποδυτηρια εδώ και καιρο,δεν έχουμε πλάνο και σχέδιο αγωνιστικα αλλά αφού παραιτειται μόνος του,δείχνει @@ και εγώ θα του ευχηθω καλή συνέχεια στην καριερα του,το καλό του και το καλό της ομαδας ήθελε,δεν θα τον ξεχάσω για τους πανηγυρισμους του στις προκρισεις εναντίον της Σελτικ και της Βιντι...Γεια σου Μαρινο!

Κύριε Ουζουνιδη αυτό που είπες ,,«Ευχαριστώ την ΑΕΚ για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει την τεχνική της ηγεσία. Είμαι ικανοποιημένος, που καταφέραμε να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το club.,,,,,,,,,ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ έτσι βρήκες την ομάδα μας ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΕΣ με 10 παίχτες ο ΠΑοΚ και δεν κέρδισες,, διάβασες μηπως τι είπε ο ΝΤΕΜΗΣ,????

Άντε με το καλό να έρθει ένας προπονητής που παίζει ΕΠΙΘΕΣΗ, χρησιμοποιεί ΕΞΤΡΕΜ και κοντρολάρει το ματς. Όχι πάλι Χιμένεθ με μπακ χαφ και αντεπιθέσεις ΓΚΩΣΑΜΕ

Οτι κ να λεμε, οσο κ να μη γουσταραμε, ηταν ο προπονητης μας, και μας πηγε στους ομιλους, ας μην το ξεχναμε αυτο, ευχαριστουμε........παμε για αλλα τωρα.......και θελω φλογα κ παθος απο εδω κ περα για να σωσουμε τη χρονια! Μονο ΑΕΚ!

Αποδείχτηκε λίγος από πλευράς τακτικής και επικοινωνίας με τους παίκτες ,αν και δεν στηρίχτηκε όπως έπρεπε από τη διοίκηση στις μεταγραφές με την απόκτηση ικανών παικτών σε καίριες θέσεις...καλή συνέχεια στην καριέρα σου!!!

Σε ευχαριστουμε για ολα Μαρινο! Οτι κι αν εγινε εσυ εισαι αυτος που μας εδωσες την δυνατοτητα να παρακολουθουμε την ομαδα που αγαπαμε στους ομιλους του Τσαμπιονς Λιγκ! Καλη συνεχεια!

Μονο στην ΑΕΚ γινονται αυτα περσι βριζατε ΧΙΜΕΝΕΘ τωρα τον αποθεωνετε ρε καθε 24 χρονια πρωταθλημα και πολυ μας ειναι....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτοί οι παίκτες "έφαγαν" τον Ουζουνίδη - Απίθανα πράγματα με Μπογέ - "Κρέμασε" ο Κρστίτσιτς;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags