Facebook Pixel Μαζική "επίθεση" στον Ολυμπιακό
| 2019-02-06 10:31:00

Μαζική "επίθεση" στον Ολυμπιακό - Αυτοί κάνουν "ντου" - Ανοίγουν πορτοφόλια - Τρεις στο "στόχαστρο"

του Παναγιώτη Νικολάου
Μαζική "επίθεση" στον Ολυμπιακό - Αυτοί κάνουν "ντου" - Ανοίγουν πορτοφόλια - Τρεις στο "στόχαστρο"

Απίστευτο "μπάσιμο" στο Καραϊσκάκη. Ρεπορτάζ με ονόματα.

Μαγαζί - γωνία ο Ολυμπιακός. Για χρόνια έχει χτίσει φήμη στις διεθνείς αγορές αναφορικά με την «ποιότητα» της, ποδοσφαιρικής, πραμάτειας του. Σπάνια ως πότε πλέον, στα εντός έδρας παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» δεν θα υπάρχουν στις εξέδρες «μάτια» ευρωπαϊκών ομάδων.

Πόσο μάλλον όταν τα παιχνίδια δεν είναι του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά αναμετρήσεις όπως αυτή της επόμενης Πέμπτης κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, όπου πραγματικά θα γίνει... παρέλαση από scouts. Σήμερα αναφέρεται στον Τύπο το πρώτο όνομα ομάδας που θα έχει εκπρόσωπο της στο φαληρικό στάδιο και αυτή είναι η Βέρντερ.

Καμαρά και Σισέ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των «υποψηφίων» στόχων της γερμανικής ομάδας, ενώ και ο Κούτρης βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα με τους προς παρακολούθηση (από τον Ολυμπιακό) ποδοσφαιριστές.

Δύσκολα πάντως, οι «πράσινοι» της Βρέμης μπορούν να εκταμιεύσουν ποσό που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Υπάρχουν όμως ομάδες, με σαφώς μεγαλύτερα πορτοφόλια, οι οποίες θα βρίσκονται την ερχόμενη εβδομάδα στο «Καραϊσκάκη», σκανάρνοντας ξανά τους άσους του Ολυμπιακού.

Ακόμη, δεν θα κάνουμε αναφορά στην ταυτότητα των ομάδων, δεδομένα όμως μιλάμε για clubs από την... πρώτη πρώτη γραμμή και το πάνω ράφι, που σίγουρα μπορούν να καλύψουν τα όσα ζητήσει ο Ολυμπιακός.

Όσο για το ποιοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή... ενδιαφέροντος; Οι τρεις προαναφερθέντες δεδομένα, άλλωστε είναι γνωστό πως έχουν τραβήξει τα βλέμματα πολλών κατά τη διάρκεια της σεζόν, ενώ σίγουρα και ειδικά τελευταία γίνεται πολύ παιχνίδι (μανατζερικά) για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος κάνοντας την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και μπαίνοντας, από το καλοκαίρι, στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, λογικό είναι να προσελκύει ενδιαφέρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φούντωσαν οι φήμες για παίκτη του ΠΑΟΚ - Δεν έχει υπογράψει ακόμα - Κάνει νέο "ντου" ο Ολυμπιακός;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags